woensdag 11 november 2015

Zarza leuven openingstijden

Welkom in restaurant Zarza te Leuven ! Hier staat gastvrijheid en gastronomische kwaliteit centraal, in een niet-stijf doch verfijnde context. Maandag tot en met zaterdag. Andere restaurants in regio Leuven , Populair in Leuven. Zarza , Leuven : Bekijk 4onpartijdige beoordelingen van Zarza , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Openingsuren , adres en telefoon. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en feestdagen. Zarza Op een zaterdagavond stap ik met mijn eega bij zarza. Foto van Zarza - Leuven , Vlaams-Brabant, België. Lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de . Bondgenotenlaan Leuven.


Restaurant Zarza heeft een gezellig, modern interieur. Ma: 12u- 14uen 18utot 22u00. Het restaurant is gevestigd in een . Top winkels altijd open. Zarza : Culinaire sensatie op topniveau met een 5-gangendiner bij Zarza in hartje Leuven.


Leuven wordt steeds meer de place to be voor culinair genot. Chef Bram Verbeken, bekend van de Leuvense Zarza , opende er zijn eigen bistro met. Small town mentality here.


Installateur van airconditioning nodig in Leuven ? Ontvang direct een offerte van Zarza BVBA en vergelijk met andere installateurs van airconditioning uit Leuven. Zarza , uw restaurant voor Oud-Heverlee in Vlaams-Brabant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts