vrijdag 13 november 2015

Knutselen met een schoenendoos

Bekijk het bord schoenendoos knutselen van dartenop Pinterest. Wat je allemaal voor leuks kunt maken met schoenendozen. Leuk voor in de vakantie met de kids. Of je inner child natuurlijk.


Knutselen met een schoenendoos

Van een schoenendoos kun je namelijk heel veel plezier hebben. Dan is het super leuk om samen een garage te knutselen. Wist je dat je van een schoenendoos binnen een handomdraai je eigen thuisbiosccop kunt maken? KnutselTV - opbergdozen knutselen.


DIY TOYS - zelf een garage maken van een oude schoenendoos. DIY knutselen met kinderen - autogarage maken. Garage van een schoenendoos (Met parkeerdak!). Het enige dat je nodig hebt is een schoenendoos , een Stanley mes. Je kunt deze zo uitgebreid mogelijk maken als je maar wilt.


Knutselen met een schoenendoos

Gewoon een paar dingen van je vakantie (bijvoorbeeld schelpen, ansichtkaarten, strandzand) en de rest knutsel je er zelf bij. Afbeeldingsresultaat voor koffer knutselen van schoenendoos. Wil je liever een kleine variant maken? De nieuwe schoenen voor je kleine zijn in the pocket. Je kleine prins of prinses is nu helemaal klaar . Gitaar van een schoenendoos.


Spring naar Een gitaar van een schoenendoos maken - Verzamel je benodigheden. Deze gitaar is iets lastiger om te maken, maar het resultaat is zeker . Begin met het schilderen van de schoendoos. Karton is voortaan zonde om weg te gooien.


Neem juist wat extra oude dozen van de supermarkt mee en jij en je kind hebben uren knutsel - en speelplezier. Leukste ideeeen voor een Sinterklaas surprise knutselen - Mama Weetjes. Beplak de schoenendoos met gekleurd papier en zoek een stuk karton waar je de spiegel van maakt met . Voor wie nog geen inspiratie heeft: pak snel een schoenendoos.


Schoenendozen zijn er in verschillende maten. Zoek er een die groot genoeg . Ook dit jaar willen we weer iedereen die van knutselen houdt mobiliseren, niet alleen jong maar . Iedereen maakt een ontbijtje voor een klasgenoot en stopt dat in een mooi versierde schoenendoos. En dat levert altijd geweldige creaties op! Aquarium van schoenendoos. Lampion Sint Maarten, knutselen , kinderen.


Vogel ~ erg creatieve surprise. Door de duizenden afbeeldingen op de . In de voorkant van de schoenendoos knip je een rond gaatje van ongeveer centimeter. Let wel even op, want .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts