vrijdag 13 november 2015

Karten poeldijk

De grootste indoorkartbaan van Europa ligt in Westland in Poeldijk ! De kartbaan is kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan bochten. Omschrijving, Poeldijk 5met team Q-Tox Racing (3e plaats). Poeldijk , was de eerste onbeperkt van het jaar(wel echt druk^^). Geplaatst op 17:00h in. Dat maakte het lastig . Alle informatie over het karten bij de kartbaan van der Ende Racing Inn in Poeldijk.


Karten poeldijk

In Poeldijk - Westland - Zuid-Holland. Lasergamen vanaf 1- p. Met een gevarieerd parcours van bijna 5 . Een leuk middagje karten in Poeldijk eindigde vorig jaar november in een vechtpartij aan een bar. Voor zijn aandeel daarin is de 19-jarige . Wil je karten in het Westland? VanderEnde Racing Inn Poeldijk. Informatie over deze indoor kartbaan in Poeldijk.


Een verrassing om te karten tijdens ons weekendje met aan zee. Een grote ruimte met inderdaad het langste circuit dat we tot op heden hebben gevonden. Toen ik heel jong was leek karten mij al een leuke sport.


Karten poeldijk

KWM Racing is gevestigd in Den Haag, poeldijk. Onze kartbaan is maar liefst kilometer . Hier zijn enkele van ons beste . Van der Ende Racing Inn in Poeldijk. Kom bijvoorbeeld met je gezin of vriendengroep.


Maar ook voor bedrijven is karten een gezellig bedrijfsuitje. Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review. Kom karten op de grootste kartbaan van Europa! Karten Poeldijk Korting.


Karten poeldijk

Compilatie van enkele karting crashes. Slippen en scheuren bij van der Ende Racing in Poeldijk. Dagje uit van Veilingkans. Want dat is het toch hoor daar in het Zuid Hollandse Poeldijk. De sfeer en kart - entourage komt je tegemoet als je de mooie bovenverdieping . Na afloop van de race wist hij te zeggen dat karten toch iets .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts