donderdag 26 november 2015

Melding sluikstorten antwerpen

Elke dag zijn honderden stadsmedewerkers in de weer om onze stad proper te maken. U kan ze hierbij helpen. Ziet u ergens sluikstort ? Waarover wil u iets melden ? Je hebt sluikstort opgemerkt in jouw buurt. Gaat het om sluikstort op een openbare plaats? Binnen de uren na melding wordt al het gemelde sluikstort opgeruimd.


Het aantal processen-verbaal voor een gemeentelijke administratieve sanctie ( GAS) voor sluikstorten zakte van 4. Er lopen steeds vaker meldingen binnen, en er wordt alsmaar meer afval op straat . Straatparkeren, publieke en buurtparkings en alle vergunningen en aanvragen rond parkeren voor auto, motor en fiets. Antwerpen Met jaarlijks meer dan 60. Er komt elke dag wel minstens melding binnen van afval of andere dingen die niet thuishoren in beken of riviertjes.


Weekends en feestdagen checken we enkele keren op nieuwe berichten. Bij een melding over sluikstort kan men het nummer van het voertuig doorgeven. Maar intussen is het aantal boetes voor . Sluikstort gezien op straat of in een park? Geef een seintje, dan blijft het afval niet liggen.


Achtergelaten drugsspuiten, tel. Is er schade aan de openbare weg? Opmerkelijk, want het aantal meldingen steeg met procent. Welkom bij het meldpunt van de haven!


Heb je een vraag, melding of klacht over het havengebie de werking van de haven of het Havenbedrijf? We willen het met een applicatie eenvoudiger maken om sluikstorten te melden. De inwoner die de melding doet krijgt een bericht als het . De sluikstorters worden slimmer, zegt burgemeester De Wever. Die dag zetten we samen met 12.


Je moet je eerst aanmelden bij antwerpen. Mechelen - Het probleem van het sluikstorten komt de bewoners van het laatste. Meld het aan de gemeente. Waterdistributie, riolering en grachten:. Lees hier hoe u sluikstort meldt.


U mag inloggen met uw A-profiel, maar dat moet niet . Om zwerfvuil en sluikstort nog verder terug te dringen lanceert de stad. De vernieuwde sluikstortapplicatie zal het makkelijker maken om sluikstort te melden. Dan kan je formele actie ondernemen door je klacht officieel te melden.


Dus gelieve in de toekomst uw melding via die manier in te geven, dan komt. In de kelder, trapzaal en de hal ligt er vaak sluikstort. Problemen of vragen omtrent de huisvuilophaling, Diftar-containers en meldingen sluikstorten bereikbaar iedere werkdag van 8.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts