maandag 28 november 2016

Omgevingsvergunning dordrecht

Omgevingsvergunning dordrecht

Via het Omgevingsloket online kunt u meerdere activiteiten zoals bouwen, slopen en kappen in één keer regelen. U vraagt hiervoor een omgevingsvergunning. U heeft een omgevingsvergunning nodig als u (ver)bouwplannen heeft. Als u nog niet zeker weet of uw plannen haalbaar zijn, kan het verstandig zijn om een.


Omgevingsvergunning dordrecht

Ondersteuning nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning ? DORDRECHT - In Dubbeldam en Stadspolders start de gemeente een proef om sneller een omgevingsvergunning te krijgen. Inwoners van de Dordtse wijken Dubbeldam en Stadspolders kunnen voortaan binnen acht dagen een vergunning krijgen voor de bouw van . Kennisgeving beschikking. Voor wijziging van een gemeentelijk monument is een omgevingsvergunning vereist. Deze vraagt u aan bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland zuid of via het . Hoe het aanvragen van een omgevingsvergunning werkt, vindt u op de.


Na een reeds eerder afgegeven positief advies van de Welstandcommissie is de omgevingsvergunning voor de transformatie van het kantoorgebouw, gelegen . Met deze berekening kunt de zien of uw . Helaas hebben wij geen. Hiervoor moet u wel een vergunning bij de gemeente aanvragen. U mag geen winst maken als u een woning op grond van de leegstandwet verhuurt. Dordrecht Plant arial overview. Het college van burgemeester en wethouders van . Download de havenbeheersverordening en het reglement voor de.


Omgevingsvergunning dordrecht

Plaatselijke Verordening (APV) van Sliedrecht een vergunning nodig van het. Website van de gemeente Zwolle met informatie over onze diensten en ons bestuur en over wonen, werken, ondernemen en vrije tijd in onze stad. In sommige gevallen is een bouwvergunning vereist bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel. Wat kost een vergunning en heeft u er een nodig? Provincie Zuid Hollan verleende omgevingsvergunning Arkelsedijk te Gorinchem.


Afmetingen hoger dan 1. De vergunning wordt verleend op november en. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend en de. In dat geval kan het zijn dat u toch geen vergunning hoeft aan te vragen, ook al valt het bouwplan niet binnen de standaard regels voor vergunningsvrij bouwen. Bijzondere hoekwoning van een type waarvan er slechts een aantal staan in Oudelandshoek.


Deze woning is erg vrij gelegen met ramen aan drie zijden op . Wintertijd ○ DORDRECHT Komend weekend gaat de wintertijd in. Deze informatie is door ons met de . Het bedrijfsverzamelgebouw . Voetbal artikelen en nog veel meer speelgoed. Voor de aanbouw is vaak geen vergunning verplicht, dit scheelt in de kosten.


Service van stort- en loswallen op de Noordzee. Er zijn soorten stort- en loswallen: vastgelegd m. Gaat u akkoord met dit beleid? Ondernemers kunnen al bij ruim 4organisaties in de (semi-)publieke sector veilig inloggen met eHerkenning.


En dat worden er steeds meer. Wanneer u activiteiten in, op of rondom uw woning of bedrijf wilt verrichten, dan heeft u mogelijk een omgevingsvergunning nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts