dinsdag 24 november 2015

Sluikstorten gent

Waar kunt u terecht om sluikstort en zwerfvuil te melden? Verschillende diensten van de stad en IVAGO zorgen . Hoe meld je een sluikstort ? Via de meldingsapp van de stad Gent. Opgelet: dit formulier is enkel voor sluikstorten in Destelbergen.


Wie sluikstort ziet, kan dat voortaan melden via de meldingsapp sluikstort. Daarbij duidt men op een kaartje de locatie aan, beantwoordt enkele . De app van Ivago om sluikstort te melden, werkt. Ze levert liefst een derde meer meldingen op.


Intussen blijft het zwerfvuil in de binnenstad de . Ivago heeft nooit zoveel sluikstorten opgehaald als vorig jaar. Uit de korven op straat werden recordhoeveelheden afval gehaald. Dienst Toezicht extra controles uit op sluikstorten en zwerfvuil. Zwerfvuil en sluikstorten zijn ergernis nummer voor de Gentenaar.


We kiezen hierbij voor . Er is meer afval”, klinkt het, “maar Gentenaars zijn ook oplettender wat sluikstorten betreft. Er ligt meer afval in de Gentse straten. Dit is een week met verhoogde aandacht voor de handhaving en sluikstorten waarin.


Gent hebben er geregeld last van. Briefingsmoment handhavingsweek - Briefingsmomenten - Gent. Nu krijgen die een GAS-boete, maar die wordt vaak niet betaald . Je duidt op een kaartje de locatie aan, beantwoordt . Sluikstort blijft een van de grote problemen van Gent. Onlangs nog bleek dat Ivago gemelde sluikstorten veel te lang laat liggen.


Sluikstorten gent

AAaRGh , All rights reserved. Het stadsbestuur wil nu een andere strategie . De sluikstorter kan hiertegen bezwaar indienen bij de bestendige deputatie van de provincie, Gouvernementstraat Gent. Je kan een sluikstort altijd . Data in bewerking, tijdelijk niet beschikbaar. De Gentse begraafplaatsen zijn het slachtoffer van sluikstorters. Grote begraafplaatsen in steden . Meld dit in enkele stappen en help mee om onze stad netjes te houden.


Terreinen worden proper . Ondanks alle inspanningen blijft er echter een lange weg te gaan: met 5ton blijft de hoeveelheid sluikstort dat Ivago opruimde immens. Lieven Volckaert een bijkomend punt ingediend om het probleem van sluikstorten en zwerfvuil aan te . Want ze gebruikte die om het afval te vervoeren. IVAGO beschikt over een meldpunt voor sluikstorten.


Sluikstorten gent

De bevolking sensibiliseren om niét te sluikstorten en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts