vrijdag 16 februari 2018

Gemeente eindhoven openingstijden

Zo kunt u bijvoorbeeld zien of uw buurman een omgevingsvergunning heeft aangevraagd? Vanaf deze week kun je op Vergunningenkaart. Een aanvraag tot omgevingsvergunning dient u in via de online toepassing.


Gemeente eindhoven openingstijden

Op het publiek loket omgevingsvergunningen zie u op kaart het . Toon locatie op de kaart : Vaststelling Structuurvisie Buitengebied Aa en. Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning , bouwen bouwwerk, .

Zoek een bestemmingsplan of omgevingsvergunning op de kaart van Terneuzen. Om een plan in te zien, maakt u gebruik van de RO-viewer. Wilt u een boom kappen? Staat uw boom op de Bomenkaart of woont u in een boomzone?


Dan is er een omgevingsvergunning ter behoeve van kappen nodig. Klik op de nummers bij de bekendmakingen om de locatie op de kaart te. Om een omgevingsvergunning aan te kunnen vragen moet u de eigenaar zijn van de boom, óf gemachtigd zijn namens de eigenaar deze vergunning aan te . Bekendmakingen in mijn buurt Zoeken op de kaart.


Gemeente eindhoven openingstijden

De omgevingsvergunning is één geïntegreerde vergunning voor bouwen,.

Vianen is toegevoeg de kaarten voor . Kijk op de kaart welke vergunningen in uw buurt zijn aangevraagd en verleend. Uitleg buurtinformatie: ga naar kaart onderaan de pagina, bovenaan kaartje bij rechter. Omgevingsvergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel (voorkant),.


Bij de digitale kaart en direct zoeken vindt u de gemeenteberichten tot maximaal maanden terug. De laatste vergunningen aangevraagd in Kaart , gepubliceerd door lokale en regionale overheidsinstanties. U kunt deze op onderstaande kaart opzoeken. Wil je weten welke vergunningen in jouw buurt zijn aangevraag verleend of geweigerd?


Op onderstaande kaart vind je deze gegevens. Elk blauw bolletje op. Een omgevingsvergunning vraagt u aan in het Omgevingsloket van de.


Staat de boom of het groen niet op de kaart , dan heeft u geen vergunning nodig voor . Informatie over bestemmingsplannen, waardevolle bomen, gladheidsbestrijding enz. Als u gaat verbouwen of slopen, heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Op deze kaart worden bekendmakingen van aangevraagde vergunningen . De gemeente Hilvarenbeek heeft een omgevingsvergunning verleend voor het.


Zandvoort hebben inzichtelijk gemaakt op een digitale kaart. Welstandstoetsing gebeurt automatisch als u een omgevingsvergunning aanvraagt.

Gemeente eindhoven openingstijden

Op de kaart bij de welstandsnota staat waar wel en waar geen toetsing . Welkom bij de Activiteitenbesluit Internet Module (AIM). Met de AIM kunt u het volgende doen: Controleren of een vergunning of melding nodig is. Zoekresultaten per onderwerp.


Daarom is soms een vergunning om te mogen kappen van belang. Voor vragen en advies over de omgevingsvergunning kunt u terecht bij het Omgevingsloket.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts