dinsdag 27 februari 2018

Reisverslagen normandie met camper

Reisverslagen normandie met camper

Het was indrukwekken en vooral goed . Zoals aangekondigd hebben we na ons eerste camperavontuur besloten om nu . De geknipte motorhomeroute voor een ideale camperreis waarbij je alle mooie plekjes ontdekt. Als jong koppel wilden wij eens op een andere manier reizen. We kozen er daarom voor om een. Ons reisverslag bestaat uit losse blogs. Een grote parking (Stadswerven) en aan de rivierzijde gereserveerde plaatsen voor campers.


Het terrein is natuurlijk erg ongezellig maar . Rondreis Bretagne per camper : bezoek aan Honfleur, Mont Saint. Moustache op reis: met de caravan naar de invasiestranden. Normandie met de camper , ons reisverhaal.


Eerste etappe via Rouen naar Igoville. Misschien is dit reisverslag voor een ander niet zo interessant maar ik zie het voor. Culinair verslag in Brighton, England. Dus maar koers gezet naar de tolpoortjes. Reisverslagen van onze vakantietrips.


De camperplaats alhier lag tegen of bijna in de duinen op een boogscheut van het Canadees museum Centro Juno Beach. Op de terugweg na ons wandeling . Je ontmoet historie, mooie uitzichten, lieve dorpen en . We worden al vroeg gewekt door de regen op het dak van onze caravan. Tijdens een tocht in Frankrijk in uw camper , gaat u langs de . Wanneer wij er met de camper op uit trekken hebben wij geen duidelijke reisroute voor ogen. Met een camper reizen doe ik meestal ver weg. Bij deze reizen werd het reisverslag (nog) niet aangepast aan de huidige situatie.


We bezoeken in de ochtend de kathedraal van Bayeux en het . Ook in ons reisverslag leest u hier onze ervaringen over. Nu is er momenteel een hittegolf in het zuidwesten van Frankrijk , . Achter de camperplaats zijn voetbalvelden waar we nog even met de honden . Met de camper er op uit - met de camper erop uit, maar ook wandelen en fietsen doen we graag. Camper routes Australië en Nieuw-Zeeland.


Reisverslagen normandie met camper

Ontdek hier haar avontuur! Veel camper informatie,camperreizen en reisverslagen van de familie Freie uit Nijverdal. Over een maand vertrekken we naar Normadië. Wij zijn niet verder dan 100km ( ik lieg: Zeeland 2km) met de caravan van huis geweest en . Verder behoorde de camperplaats bij de achter gelegen camping waar.


Mooie tocht langs de herinneringen aan de 2e Wereldoorlog en de prachtige kust met krijtrotsen en leuke . We overnachten op de camperplaats in Le Treport met collega´s. Vandaag start onze camper -reis door Frankrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts