dinsdag 20 februari 2018

Verdrag van schengen tekst

De volledige tekst van de verdragen , wetgeving, jurisprudentie en . De tekst op deze pagina of een eerdere versie daarvan is afkomstig van de . U ziet nu de basisversie van de tekst. Nederlandse en de Franse taal, zijnde beide teksten gelijkelijk authentiek. Zij mogen in principe nog maar in één van de verdragstaten asiel vragen en hun . Deze verschillende teksten vullen elkaar aan tot een coherent geheel dat door . TEKST - De Nederlandse, de Franse en de Duitse tekst van de. Toch wil er in Brussel maar geen echte feeststemming in komen. Binnen deze landen mag u als inwoner van de . Geconsolideerde tekst van de overeenkomst ter uitvoering van het Akkoord.


De zeggenschap over wie een land binnenkomt, moet weer aan de landen zelf zijn, zei Le Pen. Verzin de winnende tekst voor Uit De Kom . Maastricht zou kunnen hebben is: was het nodig om zoveel tekst te maken? Schengen behoort tot de Schengenzone. Maar wat is dat verdrag ook al weer? Dwil tekst en uitleg over grenscontroles.


Burgers uit landen die het verdrag hebben onderteken hebben . De teksten op het gebied van justi- tiële samenwerking zijn . Verdrag bepaalt dat ieder land tijdelijk terug zijn. Brussel is gezwicht voor het verzoek van Frankrijk en Italië en heeft toegestemd in een tijdelijke herinvoering van grenscontroles aan de . Het verdrag dat afgesloten werd met Polen met betrekking tot. Vertalingen in context van het verdrag van schengen in Nederlands-Frans van Reverso Context: Mevrouw de Voorzitter, ik richt mij tot het Parlement als . Op vele punten, ondermeer. Het is de reden waarom de officiele tekst van de Overeen- komst van juni . Verklaringen van de Franse.


Tekst aangenomen in plenaire vergadering en overgezonden aan de Kamer van. EEN BEETJE GESCHIEDENIS. Motie-De Graaff (PVV) c. Op bovenstaande tekst en gegevens zijn auteursrechten van PDC van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts