dinsdag 13 februari 2018

Bedrukte postdoos

Bedrukte postdoos

Kartonnen dozen met bedrukking in alle soorten en maten. Kleine oplage mogelijk. Vergroot de herkenbaarheid van jouw merk en laat postdozen bedrukken met jouw logo bij Drukwerkdeal.


Onze bedrukte postdozen zijn beschikbaar in . Een bedrukking op de postdoos maakt de doos op maat persoonlijk. Het zorgt voor een unieke verpakking passend bij uw producten en bedrijf. Voor Labfresh hebben wij een mooie postdoos gemaakt met het logo bedrukt op het deksel.


Sterke verzenddoos voor het verpakken van de innovatieve . Dus ga aan de slag als je je eigen bedrukte doosje wilt ontwerpen en maak gebruik. Ropak focust op kwaliteit en service: een aangepast machinepark, snelle omschakeltijden, verpakkingen op maat geproduceerd met korte levertijden. Op onze webshop Paco Verpakkingen zie je alle drukwerk mogelijkheden en kun je in no-time je eigen persoonlijke postdoos kiezen en laten bedrukken. Bereken snel wat uw bedrukte postdozen kosten.


Bij ons bedrukt u dozen vanaf stuks. Zonder stempelkosten en in meerdere kleuren! Dozen bedrukken is de ideale manier om uw merk te presenteren. Het verhoogt uw naamsbekendhei is uw visitekaartje en uw kartonnen doos zal er tussen . Heb je een eigen webshop?


De postdozen zijn voorzien van plakstrip en scheurstrip. Een postdoos is zoals de naam al aangeeft een speciaal ontwikkelde doos om post te versturen. Bedrukte dozen zijn te bestellen vanaf stuks.


Bedrukte postdoos

De bedrukte postdozen zijn beschikbaar in vier verschillende formaten. Verzenddozen of postdozen bestellen? Keuzevrijheid in type verzenddoos, afmetingen, kartonkwaliteit, bedrukking , handvatten. Vul via bovenstaande knop al je gegevens in en geef bij het bericht aan welk formaat en kleur jouw gewenste postdoos heeft. Er zijn geen producten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen.


Postdozen bedrukt volvlak. Laat daarnaast weten welk . In dat geval kunt u ervoor kiezen bij ons bedrukte dozen te kopen. Een doos laten bedrukken door dozen. Voor bonbondoosjes kunnen wij het gehele doosje bedrukken.


Maak de postdozen op maat helemaal af met een bedrukking op het deksel. Mooi enkelzijdig rondom bedrukt (PMS of full color). Verstuurt uw organisatie regelmatig producten naar klanten? Schaft dan bedrukte postdozen aan.


Dé manier uw organisatie extra onder de aandacht te . MKB - al vanaf stuks: bedrukt en scherp. Bekijk nu de kartonnen doos. U kunt uw dozen bedrukken met het logo van uw bedrijf.


Dan kunt u bij Omi-San Verpakkingen terecht voor standaard bedrukte verpakkingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wilt u dozen laten bedrukken ? Stuur jouw producten op weg in een verzenddoos die bij je merk past en laat je postdozen bedrukken met jouw logo. Zo ben je gegarandeerd van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts