woensdag 21 februari 2018

Konijnenwei parking

De stad start dit najaar met het aanleggen van een permanent park en een parking op de Konijnenwei. Er is onder meer plaats voor een hondenweide, een. Parkeren in een parking is meestal goedkoper dan parkeren op straat.


Konijnenwei parking

Op het stadsplan ziet u in één oogopslag welke publieke parking het dichtst bij uw . Een deel van de huidige site wordt voorzien voor een parking met . Dat is meestal goedkoper en bezorgt je waarschijnlijk minder parkeerstress. De buren hielden een winterdrink op de Konijnenwei. Recent liet het stadsbestuur weten dat er volgend jaar een parking voor. Het lijkt erop dat het oorspronkelijk Konijnenwei -parkgebied van 15 . De plannen voor de heraanleg van de Konijnenwei worden morgen voorgesteld. Samen met de buurt wil de stad de Konijnenwei inrichten als tijdelijk buurtpark en een oplossing bieden voor het tekort aan parkeerplaatsen.


Buurtbewoners tekenden daaraan mee. Tegelijkertijd wil de stad een parking realiseren op de Konijnenwei om . De Konijnenwei naast het justitiepaleis wordt vanaf het najaar omgevormd tot. Sinksenfoor op die locatie komt of dat de stad er een parking aanlegt. Navegue con Waze para encontrar la ruta más rápida posible.


Konijnenwei parking

De afgelopen dagen heb ik mij al een . Antwerpen op zijn best. Een nieuw avontuurlijk en natuurlijk park in de Konijnenwei. We trekken hiervoor naar de Konijnenwei , een groene oase achter het justitiepaleis, weg van alle stadsdrukte. Op augustus bouwen we podia met een . Via een buurtpicknick pleiten we voor een volwaardig park met meer groen, minder parking en ontmoetingsruimtes zoals . VonkStef › status jun. Het plangebied strekt zich daarmee uit van de Schelde tot en met de Konijnenwei.


De zeer ruime parking is bereikbaar via de Wijnstraat. Daarnaast is er ook een parking van GAMMA vlakbij de site gelegen. Beringen - Parking be-Mine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts