dinsdag 25 oktober 2016

Gemiddeld inkomen per land 2018

De kleurtint van het land komt overeen met de grootte van de indicator. BNP - Per hoofd van de bevolking (koopkracht) - Wereld. In welke landen krijgen mensen gemiddeld het hoogste loon ? Het is gesorteerd naar hun bruto binnenlands product gedeeld door . De volgende kaart toont de Europese landen en hun gemiddeld netto inkomen per maand met meer details in de tabel. Hierbij kan nog worden opgemerkt dat in. Bijna alle info op deze website gaat over Nederlan maar het is ook interessant om het gemiddeld inkomen per land te vergelijken.


Onderstaand vind je een . Taiwan met een gemiddeld inkomen per jaar per hoofd van de bevolking van €44. Denen krijgen gemiddeld het hoogste loon per uur in de Europese Unie, Bulgaren staan onder aan de ladder. Nederland is qua loon het op vijf na duurste land met gemiddeld 3euro per uur. Het IMF rangschikt de landen aan de hand van het nationaal inkomen , gebaseerd op het principe van de koopkrachtpariteit per hoofd van de . Het gemiddelde loon voor software ontwikkelaars is daar $108. De visualisatie laat zien hoe het inkomen over de huishoudens.


De figuur laat het aantal huishoudens per inkomensklasse zien. Klik op de knop “toon gemiddeld inkomen ” voor het gemiddeld inkomen. Italianen gemiddeld het minst overhouden van hun brutoloon, behalve in de hoogste inkomensschijf (20euro bruto per jaar).


Gemiddeld inkomen per land 2018

België op de negende plaats van landen die het . Elk jaar opnieuw peilt vacature. Salariskompas naar de loonrealiteit in ons land ,. Uit de resultaten blijkt dat het gemiddeld bruto maandloon van een voltijds. Tegelijkertijd verdienen Nederlanders ook inkomen met productie in andere landen. Een betere maatstaf voor het inkomen per hoofd van de . Daardoor deed ons land het slechter dan het gemiddelde van de Europese Unie. Aangepast netto nationaal inkomen per hoofd van de bevolking is de maatstaf.


Het internationale verhuisbedrijf maakte immers een schitterende wereldkaart met per land het gemiddelde netto- inkomen per maand. Dit is het gemiddelde inkomen per land. De gemiddelde lonen zijn meer dan de wettelijke minimumlonen een.


De Pinte en Oud-Heverlee, dat zijn de Vlaamse gemeenten met het hoogste doorsnee netto- inkomen in ons land. Waarom nemen wij eigenlijk de mediaan en niet het gemiddelde ? Het modaal inkomen per persoon lag toen op €35. In het westen van het land zijn de inkomens gemiddeld hoger. Tabel 1: Gemiddeld inkomen per inwoner, naar gewest.


In België staan we zowat de helft van ons loon af aan belastingen. Ook onze bijdragen aan de sociale zekerheid stijgen boven het Europese gemiddeld. Aantal weken moederschapsverlof per land. Wat is het gemiddeld netto maandsalaris van een werknemer?


Gemiddeld inkomen per land 2018

Huishoudinkomen in Vlaams Gewest gemiddeld 2. Equivalent netto huishoudinkomen per maand van de bevolking naar geboorteland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts