maandag 17 oktober 2016

Mercedes a klasse

De staking van meer dan vierduizend werknemers in de fabriek van de Duitse wagenbouwer Audi in het Hongaarse Gyor heeft meer en meer . Duitse premiumfabrikanten als Audi , BMW, Porsche en Mercedes bieden een toffe optie aan om je nieuwe auto bij de fabriek in land van . In zijn fabrieken in het Duitse Ingolstadt is Audi begonnen met het testen van robotwagentjes die stellingkasten optillen en deze volautomatisch . Na het een en ander te hebben overlegd kwam de Audi naar onze. Dus met terugkoppeling naar de Audi fabriek waar alle gegevens van de . Geachte bezoeksters en bezoekers,.

Mercedes a klasse

Er zijn momenteel geen fabrieksrondleidingen wegens de activiteiten in het kader van de productiestart van de eerste . In de SEAT fabriek in Barcelona is de productie van de nieuwe Audi Agestart. De compacte Audi wordt exclusief in deze fabriek gefabriceerd. Bezoek Audi fabriek Vorst.


De Brusselse fabriek van het Duitse merk Audi mag een tweede elektrisch model bouwen. Het gaat om een vierdeurs coupé met de naam . Rondje door de parkeergarage van de Audi fabriek in Ingolstadt. Om de uitstraling als topmerk te versterken en het merkgevoel te vergroten, heeft Audi naast de fabriek in het Zuid-Duitse Ingolstadt een multifunctioneel .

Een deel van de productie in Duitse fabrieken van luxewagenbouwer Audi is vandaag stil komen te liggen door een staking bij een Hongaarse . De staking in de Hongaarse fabriek van Duitse luxewagenbouwer Audi , waar motoren gebouwd worden, heeft meer en meer gevolgen voor de . Niet geheel toevallig allen op de route naar de Audi - fabriek. De Audi - fabriek in Vorst ziet zich genoodzaakt de productieprognoses voor de e- tron voor dit jaar te verlagen. De Duitse luxewagenbouwer Audi benadrukt dinsdag in een mededeling dat zijn Brusselse fabriek op schema zit met de bouw van de e-tron, . Aan de Audi - fabriek in Vorst is vanmorgen een dode gevallen bij een verkeersongeval.


Een motorrijder kwam om het leven bij een aanrijding . Een bestaande productielocatie wordt aangepast. Waar sporter Rvan de band rolt, wordt dadelijk ook de e-tron GT gebouwd. Echter, door financiële steun, herstartte de voormalige Audi - fabriek in . Koop en groothandel high-tech en audi footwell light van hoge kwaliteit op voorraad bij.


Mercedes a klasse

Onze fabriek ondersteunt ook op maat gemaakte productie. De vereniging van alle ingenieurs in Vlaanderen en Brussel. De nieuwe Audi QE-Tron voor de Audi Brussels- fabriek in Vorst. De Duitse autofabrikant Audi wil binnen twee à drie jaar een nieuwe fabriek bouwen in China, om aan de stijgende vraag te voldoen. De productie van de nieuwe Audi Ais van start gegaan in nergens minder dan de SEAT fabriek in Barcelona.


SEAT gaat de nieuwe Audi Aproduceren in de fabriek in het Spaanse Martorell.

Deze week heeft Audi de productie van de volgende Audi A1 . De eerste generatie van de Awerd gemaakt in de Audi - fabriek in Vorst, vlakbij de Belgische hoofdstad Brussel. Begin augustus rolde daar het . Het nieuwe model voor de autofabriek Audi Brussels wordt niét de Q3. Dat heeft de woordvoerder van de fabriek in Vorst bevestigd na enkele . Audi in Brussel mag zich sinds kort CO2-neutrale fabriek noemen.


Download prachtige gratis afbeeldingen over Audi Fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts