woensdag 26 oktober 2016

Yfu nederland

Yfu nederland

Ik heb echt een geweldig jaar gehad dankzij YFU! YFU Nederland , Vinkeveen. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Een avontuur dat het beste in jou naar boven haalt en waarin je vriendschappen. Rachel besefte dat het onmogelijk was om iemand (zelfs een land) te haten die je écht kent en . Voordat je op uitwisseling gaat.


Yfu nederland

Net zoals de uitgaande studenten, wonen ook zij bij . Youth for Understanding (Jeugd voor begrip, YFU) is een wereldwijd netwerk van vrijwilligersorganisaties uit meer dan 50. Contactpersoon, Sanne van Veghel. Bevorderen van begrip tussen Nederland en de Arabische wereld door middel. Ze volgen regulier onderwijs op de middelbare school en leren de Nederlandse taal spreken en cultuur kennen. Voor een deel van hen is deze uitwisselingsorganisatie nog op zoek naar . Doelgroepen Jongeren tot jaar.


Activiteiten Educatief werk . Elk jaar komen tientallen buitenlandse scholieren naar Nederland om. Haal de wereld in huis! Intercultural Exchange Programs. Vanuit eigen huis kennismaken met een andere cultuur. Omdat het schooljaar in Nederland al is begonnen, is hij tijdelijk.


Yfu nederland

Alle landen in de werel Afrika, Azië, Europa, Noord-Amerika, Oceanië, Zuid- Amerika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts