vrijdag 21 oktober 2016

Feesttent huren 200 personen

Feesttent huren 200 personen

Op zoek naar kleinere tenten, voor feestjes van tot ca. Kijk dan in onze categorie partytenten! Een partytent is bij ons al te huur vanaf euro . Vloer:Houten systeemvloer. Informatie over Pagodetent 3x.


Sfeervolle 10-hoekige feesttent! Is het tijd voor een feest van c. EASY TENT: specialist in tentenverhuur. Deze tenten worden door persoon gebracht en afgehaal de tent wordt onder onze begeleiding met verschillende sterke krachten geplaatst en afgebroken. We zijn reeds jaar gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor alle soorten evenementen.


U kunt bij ons terecht voor luxe pagode tenten, maar ook een quick-up tent van . Onze tenten zijn gemaakt uit . De Aluhal tent is dé feesttent voor jouw evenement, feest of festival. Wilt u een partytent huren in Nederland? Geluidsset tot 1personen. Deze tent biedt ruimte voor 2personen en ongeveer statafels. Partytentverhuur Nederland – Partytent Huren.


Een goed feest is pas geslaagd als er lekker gegeten kan worden. Wij leveren de catering voor feestjes van tot 2personen. Welke uitdaging u ook aan gaat, met een tent van Basecamp Rentals staat u er altijd goed voor.


Een feestent huren in regio Amsterdam? Specialist in partytenten, in diverse formaten te huur bij Van Der Horst Tentenverhuur. Prijzen zijn gebaseerd op hulp van de huurder, aantal personen afhankelijk van de oppervlakte van de tent. Om je feest compleet te maken, kun je de tent ook laten inrichten! Wij verhuren feesttenten voor tot 2personen , inclusief . Feesttent huren in Ede en omgeving?


Een tent huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, concert, fuif of party? We zijn gespecialiseerd in het verhuren van professionele tenten vanaf 1personen. WAARVOOR WILT U DE TENT HUREN ? BlowUpTent Opblaasbare Party Tenten huren – Opblaasbaar tent verhuur. Ruimte voor 1– 2personen.


Wij hebben materiaal voor maximaal 2personen. Naast partytenten verhuren wij o. Partyverhuur Vliegen levert bij de huur van een feesttent persoon op- en afbouw hulp. De huurprijs is inclusief:. Spantenten, feesttenten of ook wel scheerlijntenten genaam zijn ideale tenten voor festivals en feesten. De tenten zijn te huur in verschillende maten, zie onderstaande tabel met maten.


Voor uw dorpsfeest, tuinfeest, kamp of bruiloft is een spantent de ideale tent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts