vrijdag 21 oktober 2016

Brievenbusdozen met bovenklep

Brievenbusdozen met bovenklep

We zijn dé webshop voor bedrijven die maatwerk of standaarddozen nodig hebben . Laat brievenbusdozen met bovenklep bedrukken met jouw unieke logo bij Drukwerkdeal. Onze brievenbusdozen met bovenklep zijn beschilbaar in 4 . Makkelijk en veilig verpakken met een brievenbusdoos met klep. Eenvoudig te sluiten zonder tape.


Brievenbusdozen met bovenklep

Kijk snel in de webshop voor de mogelijkheden. Binnenmaten zijn 2x 1x mm. Brievenbusdozen met bovenklep in formaten. Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang korting! Verstuur producten voordelig met een brievenbusdoos.


Wij bedrukken de doos met jouw logo of ander ontwerp. Zo wordt je product niet alleen veilger . Zoekt u brievenbusdozen die eenvoudig te openen zijn? Bekijk dan onze brievenbusdoos met bovenklep ! Een brievenbusdoos is ideaal omdat deze aan de brievenbus normen voldoet van PostNL, waardoor het lage bezorgingstarief van toepassing is. Standaard of luxe brievenbusdozen kopen. Bestel ook uw brievenbusdozen met bovenklep bij ons.


Vanaf cent per stuk. Deze brievenbusdozen met bovenklep zijn gemaakt van. Bruin en wit golfkarton met bovenklep. Laat je logo op onze brievenbusdozen met bovenklep drukken. Verzend je kleding of brownies per post, gebruik dan een doosje met bovenklep.


Een postdoos die voorzien is van eigen logo en tekst. Dat noemen we herkenbaar vanaf een afstand. Ze zijn er in wit en bruin.


Brievenbusdozen met bovenklep

Er zijn geen producten gevonden die aan de zoekopdracht voldoen. Kies voor een brievenbusdoos en bespaar direct op uw portokosten. De brievenbusdozen zijn gemaakt van stevig karton, voldoen aan de normen voor . Dat is niet alleen veiliger dan een envelop, het . Sample aanvragen van dit product. Goed om te weten: Beschikbaar in formaten.


Ik ben op zoek naar goedkope brievenbusdozen. Bij ons kunt u terecht voor uw op maat gemaakte brievenbusdozen met daarop uw eigen logo of website. Deze bruine extra platte doos is aangepast aan alle genormeerde brievenbussen.


Op voorraad - Bestel vandaag en . Hoge kwaliteit brievenbusdozen voor een scherpe prijs. Ook heeft u de keuze tussen een brievenbusdoos die goedkoop is, een brievenbusdoos met een plakstrip, een brievenbusdoos met klep , enzovoorts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts