donderdag 5 november 2015

Frituur aan huis leveren

Bij levering aan huis geldt een minimum bestelbedrag van € 100. Gratis levering vanaf € 4. Eet ter plaatse of haal uw bestelling af. Of bel onze frituur en we leveren aan huis ! We zullen je verwennen. De zaligste frietjes van Hasselt worden nu ook aan huis geleverd !

Frituur aan huis leveren

Plaats heel eenvoudig jouw bestelling online en voor je het weet ben je lekker aan het . Geen minimum bestelbedrag voor levering aan huis. Levering aan huis voor slechts € 99. Proef zeker onze Tartaar van het Huis ! Afhalen en laten leveren , is mogelijk. Beste klant, We leveren van dinsdag tot en met donderdag van 17utot 21u.


Geraak je telefonisch . VERSE FRIETJES AAN HUIS GEBRACHT!

BESTELLEN KAN VANAF 16H! Wij leveren uw verse frietjes te. Knabbel en Babbel: al zeven jaar uw frituur in Retie. Frietjes aan huis geleverd. DI-WOE-DO-ZAT: 17u - 22u.


Na pizza, pasta en Chinees kan je in Sint-Niklaas ook frieten van de frituur aan huis laten leveren. Tenminste, als je in Nieuwkerken, Vrasene, . Dinsdag ,woensdag en donderdag leveren we ook aan huis. Op die moment vertrekt u voor afhaal naar de frituur om uw bestelling te komen ophalen. Voor levering weet u dat wij ongeveer 15min later arriveren.


Vul je postcode en huisnummer in: Bestel online. Woe tot Zo 17u tot 21u . Vandaag geopend tot 23:15. We laten onze creativiteit afhangen van uw . Bekijk het aanbod op de handige webshop. Frituur Benny Restaurant Sandwichbar.


U kan uw bestelling afhalen of in onze gezellige frituur genieten van uw maaltijd.

Frituur aan huis leveren

Wordt elke week minstens één keer geserveerd in het Koninklijk Paleis, het Elysée en het Witte Huis. Kwaliteitsfrituur met goede frietjes en snelle bediening: de essentie van een goed frituur ! Eenvoudig: je geeft het adres van levering op, je kiest je favoriete frituur in de. Er zijn ongetwijfeld talloze extra opties bij jouw favoriete frietkraam aan huis in . Onze huisbereide Festijnburgers zijn ongelooflijk uniek, ontdek jouw favoriet en bekijk ons menu. Heb je graag broodjes geleverd op het werk? Zo zijn we zeker van de kwaliteit die we leveren.


Geen tijd of zin om zelf naar de frituur te gaan? Sinds enkele weken leveren ze bestellingen aan huis af .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts