donderdag 20 september 2018

Nominaal vermogen houtkachel

De behoefte aan warmte is voor veel mensen de aanleiding om een kachel of haard te. Het nominale vermogen wordt ook wel de warmteopbrengst genoemd. Bij de aanschaf van een houtkachel is het van belang om het juiste nominale vermogen te kiezen voor uw woonsituatie. Het is van groot belang een kachel te kiezen met het juiste vermogen.


Elke kachel heeft een ( nominaal ) vermogen. U krijgt het beste resultaat als u uw kachel bestendig aan zijn nominaal vermogen laat branden.

Hebt u een te groot vermogen kachel , dan zal die dikwijls op . Er zijn ontelbaar verschillende houtkachels verkrijgbaar op de markt, daarom. Deze wilt u verwarmen met een CV houtkachel. U berekent dan vervolgens. De GH-INGRID is een strakke vrijstaande kachel (kW) die beschikt over een groot. Dit is het vermogen dat . Hulp bij het kiezen van de goede houtkachel.


Het vermogen van een houtkachel is afhankelijk van hoeveel hout men per uur verstookt. De vermogens die hier staan aangegeven zijn nominale vermogens.

Nominaal vermogen houtkachel

Maak eerst een keuze uit het soort houtkachel , inbouw of vrijstaand. Kijk dan naar het aantal KW wat de kachel geeft aan nominaal vermogen. Een vrijstaande houtkachel of pelletkachel kopen?


Houtkachels worden getest op een specifiek kW- vermogen. Beierse stad Eschenbach. Voor een volledig overzicht van alle vrijstaande houtkachels van het gerenommeerde merk. Deze elegante en verfijnde houtkachel biedt u een goede oplossing voor. Modernline houtkachels met CV aansluiting: Mordernline type Cymphonie met nominaal Kw vermogen met CV aansluiting.


Plaatstalen houtkachel. Bij ons vindt u de aller laagste prijzen omdat wij onze houtkachels rechtstreeks van de fabriek inkopen (EU), geen dure showroom hebben maar enkel een . De Satina is een unieke houtkachel. De kachel is 1meterhoog, 61cm breed en 75cm diep.


Nominaal vermogen houtkachel

Model: Weltevree Stonestove vrijstaand. Nominaal vermogen : kw. Afmetingen Lengte cm. Deze CV houtkachel is voor woningen waar men veel warmte vraagt. Bij de meeste merken wordt het kachelvermogen (kW)aangegeven met waarden (4-8kW), het nominaal vermogen is altijd het hoogste getal.


KW houtkachel Kubus De Kubus is een mooie strakke kachel.

Het ambachtelijk gegraveerde messing embleem staat symbool voor de samenwerking met Atelier René Knip. Dat betekend een totaal vermogen van de houtkachel ! Bedenk hierbij dat het opgegeven nominaal vermogen van de cv kachel zelden of . Een houtkachel is een investering in comfort, sfeer en gezelligheid. Daarnaast is het ook een investering in duurzaamheid en veiligheid waar u jarenlang plezier . De Lodge met speksteen is een moderne CV houtkachel in een nostalgisch jasje. Door het gezellige uiterlijk is. Met een vermogen tot 4kW heeft de houtkachel voldoende kracht in huis om middelgrote woonkamers eenvoudig op te warmen.


Ook hierin heeft iedere houtkachel haar eigen eigenschappen en doeleinde in. Als richtlijn kunt u met 1kW ( nominaal vermogen ) circa 10mwoninginhoud .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts