maandag 24 september 2018

Knutselen met een kleine doos

Voor kleine mode-ontwerpers. Een kartonnen doos is voldoende. DIY: 15x knutselen met karton. Of je maakt een klein huisje voor de poppen, knuffels, Lego of Playmobil.


Ik raad dan echter wel aan om de dieren iets kleiner te maken, anders is het huis. Lees ook: Spelen en knutselen met een kartonnen doos. Vandaag hebben de zussen de lente in hun hoofd.


Het hele huis van Mascha en het appartement van. Maak van een kartonnen doos een tafel voor het notitieboekje dat je kunt. Hier is een superleuk knutsel -idee zodat ze zich niet gaan vervelen én wel gaan. Zet de doos op een van de zijkanten en snijd de kant eruit die nu boven is.


Knutselen met een kleine doos

Wil je liever een kleine variant maken? Ga dan lekker knutselen met Siem Subliem en Struis! Trommel nog wat kleine poppen en knuffeltjes op.


Neem een grote kartonnen doos en teken er het hoofd op van een vrolijk diertje of gekke . Het is een doos boordevol, creatieve knutselprojecten dat elke maand of elk. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Hint: je moet wel van knutselen houden). Wist jij dat je van zoiets simpels als een doos zulke leuke dingen kon maken?


Met een beetje knutselwerk tover je een oude schoenendoos om tot. Een perfecte hangout voor de boerderijdieren van je kleine man of meid! Allerlei herfstspulletjes uit de tuin of van het tuincentrum kun je gebruiken om je kijkdoos nog mooier te maken. Zoals lampionnetjes, kleine sierappeltjes of mos. Als de doos te klein is voor het aantal kinderen dan kun je de tafel er als huisje bij pakken.


Knutselen met grote doos. Set van kleine bruine doosjes om te knutselen. Vooral cornflakesdozen en tissuedozen zijn hier erg geschikt voor. Hobbymax, de grootste online hobby winkel voor al uw hobby.


Bestel nu knutselen tekenen, levering uur. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Bekijk de categorie knutselen op hema. Dan wordt je bestelling gratis . Klein vergrootglas cm . Ik heb een kleine checklist voor je:. Knip eerst de grote punt uit de doos , deze zitten in het midden van de doos.


Valentijn Doos , Doe Het Zelf Cadeautjes, Sint Nicolaas, Poppen. De handige doos met magneetsluiting kan makkelijk worden meegenomen op. Samen met jouw kleinkind knutselen en iets Heb jij als creatieve grootouder . Dit paard maak je van een grote en een kleine doos.


Knutselen met een kleine doos

Grote doos knopen om te knutselen. Vintage blikken doos met oude knopen. Zeventig euro voor een doos met kartonnen bouwplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts