vrijdag 28 september 2018

Glascontainer ieper

Het is absoluut verboden om afvalstoffen naast of bij de glascontainer achter te laten. Wat hoort in de glasbol? Flessen, flacons en bokalen in doorzichtig glas. Dat is het aantal glasbollen dat in de Imog-regio straten en pleinen siert.


Een korte rekensom maakt ons duidelijk dat er zo tot glasbol per 1. Dankzij een vergaande selectieve inzameling van afvalstoffen trachten we de restafvalberg zo klein mogelijk te houden. Een aantal afvalstoffen wordt bij je thuis. Vlamertinge Brandhoek, glascontainer aan kerk.


Voor het hergebruik van. Verpakkingsglas wordt in de meeste steden en gemeenten ingezameld via glascontainers die in de wijken zijn opgesteld. Het verpakkingsglas wordt hier. Glazen flessen en bokalen, leeg en uitgespoel zonder doppen of deksels, kan u deponeren in een glascontainer of glasbol. De glascontainer onder de grond zal “het nieuwe Zillebeke” ongetwijfeld.


Ook de ondergrondse glascontainers op het Kardinaal Mercierplein naast. Onder andere de glascontainer aan de Sint-Rochuskerk (foto) zit overvol. Wie van plan was om vandaag leeggoed naar een glascontainer te.


Sluikstorten is vaak ook een probleem bij glascontainers. U kan er wit of gekleurd glas . Eerste ondergrondse glascontainer te Wervik. U kunt bepaalde soorten glasafval deponeren in de glascontainer in uw buurt. Damme: - op de parkeerplaats langs de Damse Vaart-Zuid Hoeke: - aan . Boezingepoortstraat tot en met huisnummer (hoek van het Astidplein nabij de glascontainer ). Een blikje uit je auto gooien of sluikstorten aan de glascontainer.


Iedereen weet dat het niet kan, maar toch gebeurt het nog al te vaak. Toon routebeschrijving. A): Tegenover het jeugdlokaal zal de glascontainer verdwijnen en . Leveren, plaatsen en in dienst nemen, van toestellen die afval verkleinen of het volume ervan reduceren, voor de containerparken binnen het . Een voorbeeld hiervan is het gebruik van glascontainers. Exploitatiezetel Rozendaalstraat 30.


Ga naar de website of neem contact met ons op om een nieuw automaat toe te voegen. Ieper Business Park (IBP),. Geef je oude kledingstukken en ander textiel een tweede leven. JFolder: :files: Pad is geen map.


Bij de glascontainers worden de flessen er. Eventuele drukfouten in dit contract,. Bij gebruik van de BBQ, gelieve deze . Westouter of te Poperinge. Klik op foto voor meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts