dinsdag 25 september 2018

Inwoners brussel 2019

Als u als ondernemer reclame wilt aanbrengen tegen de gevel van uw bedrijfspand of op het. Voor de meeste vormen van reclame is een vergunning nodig. De reclame mag, bijvoorbeel het verkeer niet in gevaar brengen. Heb ik een vergunning nodig voor mijn nieuwe gevelreclame? Lees hier wanneer een vergunning van toepassing is en hoe je deze kunt aanvragen.


Inwoners brussel 2019

Reclame plaatsen met of zonder vergunning. U mag als bedrijf of instelling binnen de gemeente Dordrecht reclame plaatsen. Verlichte of onverlichte reclame , een mooie lichtbak aan de gevel of misschien een.


Wil je jouw gevelreclame laten opvallen, kies dan voor een goed beeld. Het plaatsen van een reclamebord aan de gevel van bijvoorbeeld een bedrijfsgebouw of. Voor de verschillende producten zijn verschillende vergunningen of . Denk bij gevelreclame aan belettering van winkelruiten of het bevestigen van een lichtbak aan de gevel.


Soms hebt u hiervoor een omgevingsvergunning nodig . Gevelreclame is voor (horeca)ondernemer een uitstekende middel. Maar dergelijke reclame -uitingen zijn onderwerp van wet- en regelgeving. Als u aan de gevel van uw zaak in stad Antwerpen reclame wil plaatsen, moet u vergunning aanvragen. Niet-verlichte zaakgebonden publiciteit.


Wanneer heb ik een vergunning nodig? Voor reclame op of tegen de gevel die groter dan m2. De gemeente Rotterdam kent geen aparte reclamevergunning. Welke vergunning heb ik nodig voor het aanvragen van een gevelreclame en . Wilt u reclame aanbrengen aan een gevel ? Dan hebt u meestal een omgevingsvergunning nodig.


Inwoners brussel 2019

Of wilt u een uithangbord aan uw bedrijfspand bevestigen? Handelsreclame dient op de gevel worden aangebracht;. Afdeling getracht enige . Dan hoeft u geen vergunning aan te vragen als u voldoet aan de regels voor gevelreclame. Ondernemers vragen de vergunning digitaal aan met eHerkenning.


Een vergunning voor vaste reclame -uitingen en lichtreclame vraagt u aan via het. In veel gevallen heeft u daarvoor een omgevingsvergunning nodig. Dit kan behaald worden door middel van een lichtreclame. Artikel Verlichte reclame plat op de gevel (ook aanlichten). U mag niet zomaar reclame maken in de gemeente Vlissingen.


Inwoners brussel 2019

Vaak moet u eerst een vergunning aanvragen. Dit heet een omgevingsvergunning. Voor elke inname van het openbaar domein is een vergunning nodig. Een uitstek is elk voorwerp dat haaks op de gevel wordt geplaatst en dus uitsteekt over . Mag ik een uithangbord aan mijn winkel plaatsen zonder vergunning ? Mag ik zomaar een lichtreclame plaatsen tegen de gevel van mijn. Hierin staan regels over reclames op de gevel en vrijstaande reclames, zoals zuilen, . Controleer of u een omgevingsvergunning nodig heeft op reclame.


Dit geldt ook voor reclame op muren en andere . Dan heeft u een omgevingsvergunning nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts