woensdag 25 april 2018

Magneetdoos op maat

Een fraaie magneetdoos in een verfraaiing van uw product. Magneetdozen zijn een lust voor het oog in zwart of wit. Wilt u aan uw klanten een mooie geschenkdoos meegeven?


Magneetdoos op maat

Dan heeft u met de luxe magneetdoos het perfecte product. Bedrukt en onbedrukt leverbaar! Kartonnen dozen met bedrukking in alle soorten en maten. Kleine oplage mogelijk. U wil zich met uw bedrijf onderscheiden en producten in een luxe doos aan uw klanten leveren?


De bedrukte magneetdoos van is hiervoor uitermate geschikt. De luxe verpakkingen kunnen geheel op maat gemaakt worden zodat ze perfect passen bij de. Kunt u ook een duimgreep in de doos of deksel maken?


Groot assortiment cadeaudozen zoals klepdozen, magneetdozen , luxe dozen en. Bestel uw juwelendoos, presentatiedoos, magneetdoos, vouwdoos of ronde doos op maat. Of kies uit onze standaardoplossingen, al dan niet in extra stevig . Luxe magneetdoos in diverse kleuren. Ben jij op zoek naar een luxe doos ? Ga dan voor onze magneetdoos. Verpakkingen op maat en geheel aansluitend op uw huisstijl.


Vergroot uw naamsbekendheid. Luxe doos voor ambachtelijke worst met stansgaatjes. Luxe verpakkingen op maat gemaakt en bedrukt met uw eigen ontwerp, huisstijl of logo?


In samenspraak met u ontwikkelen we uw doos of koffer, helemaal volgens uw smaak. Op maat gemaakte dozen en koffers. Deze zijn speciaal op maat geproduceerd voor dit formaat magneetdoos.


De aangegeven maten zijn de . Welke doos heeft u nodig? De klep wordt eenvoudig . Voor een aantal luxe kledingdozen hebben wij kartonnen dozen en plastic verzendzakken speciaal op maat geproduceerd zodat de doos precies past in de. Op zoek naar een luxe doos ? Binnenzijde magneetdoos met aparte doosbodem.


Magneetdoos op maat

Jouw kado wordt verzonden in een mooi bedrukt blik of een luxe magneetdoos met dezelfde print als het textiel. Diverse formaten karton omplakt met verschillende . Dit hangt een beetje af van de maat van je . Wijn of bier verzenden? Dozen met creativiteit! Bekijk alle unieke designs.


Ontvang een offerte op maat. Door de hoogwaardige drukkwaliteit leent deze doos zich er toe te personaliseren. De technische mogelijkheden bij de productie kent geen beperkingen. Om producten netjes te fixeren in een doos kun je gebruik maken van een.


Magneetdoos op maat

Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Onze website maakt het eenvoudig om stap voor stap uw eigen dozen te ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts