dinsdag 17 april 2018

Edelsteen doosjes

Edelsteen doosjes

Plastic edelsteen doosjes met velours schuimvulling. Perfect voor het opbergen en presenteren van edelstenen en andere kleine objecten. Bijna alle fossielen, gesteenten, edelstenen en mineralen komen met een . Verschillende sieradendoosjes, stoffen buideltjes en zakjes voor het bewaren en geven van edelstenen , pendels en sieraden.


Edelsteen doosjes

Uw mineralen veilig opbergen of mooi wegzetten, dat kan met deze doosjes en. Edelsteen doosje 5cm breed x 5cm lang en 2cm hoog. Vind edelsteen doos op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met omkeerbare schuim vulling in zwart en wit.


Met glazen inzet in deksel. Afmetingen: 2x 1x mm. Geschenkdoos Edelstenen - Er zitten verschillende edelstenen uit verschillende werelddelen in het doosje. De verschillende edelstenen zijn: Tijgeroog, . De inhoud kan per doosj.


Ontladen van een edelsteen : hematiet Een manier van ontladen die altijd werkt, is de stenen uur lang in het doosje van hematiet leggen. Amazoniet is een steen die evenwicht brengt en balans. Klein maar fijn stukje ruw Azuriet met een intens kleur blauw.


Een steen om mee te mediteren. Decoratieve edelstenen en mineralen. Ideaal formaat voor op je nachtkastje. Veel van deze stenen helpen namelijk bij . Beter aarden doosje met aardende edelstenen mix. Kom bij jezelf met beide voeten op de gron waardoor je energie beter zal doorstromen.


Het schuim is licht-echt. Edelstenen Mineralen Winkel - Rated based on Review Vanmorgen erg mooie. Kekke edelsteen of sieraden doosjes. Gelukkig kun je met een kapotte edelsteen nog iets moois doen.


Nag Champa Wierook Kegel (doosjes ). Kade Stenen voor al uw edelstenen , mineralen en toebehoren. Toermalijn gekristaliseerd zwart ruw in doosje. Agaat grijs ruw in doosje.


Handmade doosje uniek en mooi cadeau. Je kan herinneringen in bewaren, bv lokje van het haar. Excl verzenden Incl btw. Flesjes , potjes, doosjes. Hangers met edelstenen.


Een heel leuk doosje met verschillende edelsteenhangers. Rozenkwarts, regenboog jaspis,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts