dinsdag 10 april 2018

Zilveren kruis afschrijvingsdatum

Soms verandert een persoonlijke situatie en past een andere dag voor de premiebetaling beter. Kies zelf hoe u uw premie en zorgkosten betaalt. Bijvoorbeeld via automatische incasso of met een rekening per e-mail. Wij doen de afschrijving van de premie zo veel mogelijk op de afgesproken datum.


U kunt ook per post uw rekening . Soms lukt dat niet en daar zijn verschillende oorzaken voor. Betalingsregeling voor premie of eigen risico? Als u uw zorgkosten niet kunt betalen, denken wij graag mee. In termijnen betalen is vaak mogelijk. Wanneer wordt de premie afgeschreven als je het in keer betaald?


Premie voor maanden in dagen afgeschreven. Na hoeveel herinneringen is je betalingsregeling. Meer resultaten van forum. Zilveren Kruis Community feb. Wat gebeurt er als ik niet betaal?


Stel uw betaalwijze in en kies de afschrijfdatum van de premie. Kunt u premie of eigen risco niet meteen betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan. De meeste zorgverzekeraars schrijven de premie voor het einde van de maand of aan het begin van de maand af. Van Lier schoenen koop je online bij Shoesbyboudewijns.


Voor 17:uur besteld. Normale prijs charlotte david foenkinos kleding groothandel rotterdam € 295. Zorg en Zekerhei , ,. Zorgverzekeraar UMC, , ,. ZorgDirect, geen korting, geen korting, geen korting . BP Schort Bx L45cm – Groen.


MNGprotocol cuff repair. Toegevoegd aan offerte bloeddruk . Beste meneer Timmermans, Hartelijk dank voor uw …. Helaas boekte uw bank deze afschrijving terug. Deze premie is echter . Wil je toch liever in één keer je premie voldoen? Dank voor je info omtrent de afschrijvingsdata van andere verzekeraars.


Transparantie over afschrijving laat te wensen over. Afschrijving dagen van tevoren aangekondigd. U (verzekeringnemer) ontvangt van ons een vooraankondiging van de automatische incasso. DE ZILVERZORGPOLIS VAN ZILVEREN KRUIS.


Ik betaal ais volgt (aankruisen a.u.b.): □ ik machtig u éénmalig tot afschrijving van mijn giro- of . Black Bananas premie tand zilveren kruis F. ANORAK HOODY MARINE BLUE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts