donderdag 26 april 2018

Stad gent dienst burgerzaken infopunt migratie

Informatie voor burgers, diensten en organisaties over verblijfsdocumenten, verblijfsstatuten en . Je kan bij een infopunt aankloppen met vragen over stadsdiensten en het OCMW. Thematisch infopunt migratie. DIENST PROTOCOL EN LOGISTIEK . Voor lokale ondersteuning in stad Antwerpen verwijzen we door naar Atlas. Infopunt Migratie van dienst burgerzaken Gent.


Student at Universiteit Gent and residing in Gent. Wondelgem, Sint-Amandsberg, Nieuw-Gent or. Locatie: UAntwerpen, Stadscampus, Hof van Liere - Prinsstraat 13.


Mensen worden via Dienst Wonen doorgestuurd. Realisatie: subsidieovereenkomst met stadsontwikkelingsbedrijf Gent. Gentenaars met een migratieachtergrond en anderstalige nieuwkomers.


De Jeugddienst die voorheen ondergebracht was in het departement Bevolking. Naast de geboortecijfers en de groei van de bevolking bepalen ook de. Ook de dienstencentra Gentbrugge, Nieuw-Gent, Sint-Amandsberg en. Feesten een nieuwe afspraak maken kan via burgerzaken.


De Leerstoel Migratie- en Migrantenrecht is een juridische collegereeks van het. Juridische Dienst Vreemdelingenrecht en IPR. Vind het telefoonnummer en adres van STADSBESTUUR GENT in Gent. DEPARTEMENT FINANCIEN STAD GENT EN OCMW. GentinfoPunt in de dienstencentra in Sint-Amandsberg,.


FONDS VOOR ASIEL, MIGRATIE. Het Centrum voor Migratie en Interculturele Studies (CeMIS) was in. Burgerzaken stad Gent gezocht naar een pragmatische. Internationale studenten - Derdelanders : registratie in gemeente en aanvraag. Stadssecretaris Paul Teerlinck, Stadhuis , Botermarkt Gent.


Veel gestelde vragen vanuit de diensten voor pleegzorg en antwoorden. Via e-mail: burgerzaken. Aan het onthaal van het loket. Bij binnenkomst wordt de bezoeker ontvangen bij het Gent- infoPunt of neemt men direct.


De Dienst Bevolking bewaart in haar archief de individuele vreemdelingendossiers van de stad Gent. Het migratieloket van de stad Gent werkt voortaan enkel nog op afspraak. Administratief Centrum Openingsuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts