dinsdag 10 april 2018

Opbergkrat

Een antraciete opbergkrat van. Bij HEMA vind je een grote collectie manden opbergboxen en opbergbakken. Shop jouw opbergboxen snel op hema. Koop of Verkoop opbergkrat op Marktplaats.


Met dit Met deze opbergkrat wordt opruimen een feestje. IRIS biedt de perfecte oplossingen in opbergen. Deze Stacking Box range van IRIS. Wij kunnen alles voor uw magazijn leveren. Enkele stuks maar ook grotere aantallen.


En natuurlijk tegen concurrerende prijzen. Verzenden en afhalen op . Epsan opbergkrat , plastic, 80x60xcm. Een multifunctioneel opbergkrat van Curver, gemaakt van kunststof.


Opbergkrat

Set van opbergkratten voor het opbergen van fysieke lesmaterialen. Wijnkrat met vakjes gemaakt van Scrapwood. Elk exemplaar is uniek. Transparant deksel voor de opbergkratten van Gratnells. Dompelpomp puddle buddy inclusief box en meter slang.


Dit opbergkratje van House Doctor is bijna onmisbaar in de keuken of bijkeuken. Superhandig voor het opbergen van potjes, kruidenplantjes, olijfolie enz. Niet alleen decoratief maar ook handig m . De transparante krat wordt met een afneembaar deksel geleverd. Het deksel wordt door twee aan de krat bevestigde beugels goed vastgeklemd. U heeft een set silent disco hoofdtelefoons, maar hoe berg je deze nu op?


Opbergkrat

De CRopbergkrat zorgt voor transport zonder de hoofdtelefoons te beschadigen! Als opvangbak te gebruiken bij lekkages, oliespills, etc. Mopwagen kunststof liter met hendelpers, duwbeugel en handige opbergkrat.


Het krat kan met gemak opgestapeld worden en beschermd je . Achterop deze handige mopwagen hangt nog een klein liter emmertje. Topkwaliteit multifunctionele opbergkratten , voordelig geprijsd. Securit opbergkrat beschrijfbaar.


Opbergkrat

Sorteren: Relevantie, Prijs . De krat beschikt over een gesloten bodem en . Levertijd 1-werkdagen. Sunware Square vouwkrat met koeltas. Vul het onderstaande formulier in en ontvang een gratis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts