woensdag 4 april 2018

Koelwagen aanhanger

Koelwagen aanhanger

Vind koelwagen aanhanger in Auto diversen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met koelwagen - aanhanger kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier. Ook tweedehands koelwagen - aanhanger zijn . Maak kennis met de HAPERT SAPPHIRE L- koelwagen : dé aanhangwagen voor betrouwbaar en veilig koeltransport.


Deze professionele aanhanger met . Konag is dé specialist op het gebied van uw koelaanhanger, koelwagen of koelaanhangwagen. Bij ons kunt u een hoogwaardige . Het meest diverse gebruikte aanbod van België. Huur eventueel een koelwagen of koel-vriesvrachtwagen als alternatief. Koelwagens te huur in . Op de locatie (niet tijdens het rijden) is de koel aanhanger verzekerd via onze verzekering.


Ik wil ergens heen waar ik geen 230V stroompunt heb, kan dit? Onze koelwagens kunnen worden geleverd in vele uitvoeringen. Ook de inrichting kent een standaard programma en een maatwerk pakket. Een koelwagen huren, omdat je op locatie de catering moet verzorgen? Aan de binnenzijde van de aanhanger is een bindrails en drukstang te vinden . De units en aanhangers zijn te huur voor ondernemers, maar ook voor grote of kleinere particuliere feesten hebben wij de juiste koelmogelijkheden.


Koelwagen aanhanger

Deze enkelasser koelaanhanger met een legnte van m werkt op 2Volt. Maximale lading is 6kg. Of het nu gaat om een verhuizing, een auto vervoeren, machine transport, koelwagen voor. Huur snel en eenvoudig een aanhanger die bij uw vracht past. Autotransporters Vanaf €4p.


De WM Meyer koelwagen is een veelzijdige koelwagen en klaar voor iedere party of event, prima in te zetten als traditionele koelwagen maar ook als gesloten . Amsterdam-verhuur beschikt over een ruim assortiment van koelaanhangers. Wij leveren alles in de regio Twente voor een lage prijs! In gebruik als koelwagen ! De verhuur van een frigowagen of een koelcel aanhangwagen is door ons snel gefixed! Wat voor project we ook voor u doen, welke koelwagen u ook huurt, . Op zoek naar een koelaanhangwagen?


Koelwagen aanhanger

Bij Titan vindt u een ruim aanbod koelwagens om gekoelde producten veilig. Tweedehands aanhanger koelwagen , advertenties voor tweedehands aanhanger koelwagen te koop op Europa Vrachtwagens - dé website voor het kopen . Wij verkopen, verhuren en repareren aanhangers. Humbaur koelwagen enkelas.


Verhuur bedrijf Coolpinguin voor extra koeling en evenementen producten. Waar u de koelwagen ook nodig heeft wij kunnen de koeling op locatie bezorgen. Doordat wij over meerdere koelaanhangwagens beschikken, is het ook . Aangeboden door RH Trucks B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts