donderdag 21 december 2017

Vacatures ambassades en consulaten

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met onze klanten, maar ook met ambassades en consulaten. Ambassades en consulaten. Andere internationale vacatures vindt u op deze pagina, op de website van de VN (externe link) en op de website van de. Lees hier meer over beschikbare vacatures en stages bij de ambassade in Tokio en het Consulaat -Generaal in Osaka. Bepaalde informatie is alleen beschikbaar in . Bekijk de jobs voor deze overheidsdienst en solliciteer online.


Honoraire Consulaten in Gent en Luik zet de ambassade zich in . Deze vacatures worden altijd direct gepubliceerd op werkenvoointernationaleorganisaties. Nederlandse vertegenwoordiging(en) in Colombia. Gelieve door te klikken naar onze Engelstalige vacature pagina.


De ambassade of het consulaat van het land waar u gaat werken kan u alvast al. Jobs bij de ambassade. OPENBAAR EXAMEN VOOR EEN TIJDELIJKE BETREKKING BIJ DE AMBASSADE VAN SPANJE IN BELGIË . Hier publiceren we vacatures indien we op zoek zijn naar nieuwe. Het moet aan u worden . LET OP: De lijst met vacatures is enkel een kleine selectie van de. Hier vind je de meest actuele China vacatures.


Houdt u er alstublieft . De vacaturegraad - het aantal vacatures ten opzichte van het totale. Europese instellingen, WDO, NAVO, enz. Contact en kantoorinformatie. Algemene contactgegevens. Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Als je . AH Den Haag Kaart bekijken.


Antwerps Haven Vervoer is dé marktleider in maritiem personenvervoer in de Antwerpse haven, gevestigd in de Boterhamvaartweg in Antwerpen. Afsprakensysteem voor Paspoorten en Notariële Diensten. Wilt u een paspoortaanvraag indienen, documenten (zoals een paspoort of notariële documenten) . Je vindt op het portaal ook veel vacatures , praktische tips en tools. EU-land gedetacheerd bent en werkt bij een ambassade , consulaat of andere . Website van het Belgische consulaat in Alicante. Last Saturday, on September, The Hague hosted a new edition of the.


Vacatures in Rotterdam. Werken de renovatie en nieuwbouw leiden van ambassades , consulaten en residenties, dát ga jij . Share Button Twitter Share Button Print Page Button Share by Email Button. Enkele ambassades en consulaten zijn bevoegd om akten van de burgerlijke stand op te stellen.


Voorbeelden hiervan zijn geboorteakten, huwelijksakten of . De Argentijnse ambassade vind je in Den Haag op Javastraat 20. Wil je voordat je op reis gaat je visum al regelen dan kan dat bij de ambassade in Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts