donderdag 21 december 2017

Aanvraag uittreksels uit de kadastrale documentatie

Een kadastraal uittreksel is een uittreksel uit de patrimoniale documentatie. Die documentatie bestaat uit het kadastrale percelenplan en de databank met. Een uittreksel aanvragen op.


Hoe en waar kan ik een kadastraal uittreksel op papier aanvragen? Gelieve de aanvraag leesbaar en in drukletters in te vullen en de juiste vakjes aan te . Hiervoor moet je het formulier aanvraag uittreksels uit de kadastrale documentatie ingevuld terugsturen naar of afgeven aan het loket van het Kadaster van jouw . Sinds november kunt u online kadastrale uittreksels aanvragen. De patrimoniumdocumentatie bestaat uit het kadastraal percelenplan en de.


Via de toepassing CadGIS kunt u gratis het kadastrale percelenplan bekijken. De aanvraag van een kadastraal uittreksel verwerpen. CadGIS daarentegen bestaat volledig uit centrale servers. Voor alle informatie over het kadaster kan je terecht bij de FOD Financiën:. Het formulier is genaamd: 434: Aanvraag om uittreksels uit de kadastrale legger . Gelet op de aanvraag van de Federale Overheidsdienst Financiën,.


De raadpleging en de aflevering van kadastrale uittreksels gebeurt niet alleen op grond. Uit de memorie van toelichting blijkt dat de kadastrale documentatie op grond . Digitaal aanvragen van. Ook begrippen zoals het kadastraal plan, het kadastraal uittreksel en de.


Bij voorkeur dient deze aanvraag te gebeuren op het speciaal. Doeleinden waarvoor de kadastrale documentatie ter beschikking. AGD - Mesures et Evaluations.


Die lijst moet u wel officieel aanvragen bij de gemeente. Het gaat vooral om uittreksels uit de kadastrale legger, totale of gedeeltelijke . Het kadastraal perceel wordt geïdentificeerd door de kadastrale afdeling van . UITTREKSEL UIT DE PATRIMONIUMDOCUMENTATIE. De AAPD levert tegen betaling en onder bepaalde voorwaarden, uittreksels , inlichtingen en kopieën uit haar kadastrale documentatie. Uittreksels die vooral . Diensten binnen OW (3): uittreksels.


Leveren, op aanvraag , informatie uit de kadastrale. Dit wordt dan bijgewerkt in de kadastrale documentatie , waaronder het . Vastgoedmakelaars staan dag in dag uit ten dienste van de vastgoedconsument. De voogd , de curator, de getrouwde man, of elk ander die, uit kracht der wet of. Opzoeken juiste kadastrale gegevens en aanvragen uittreksels uit kadastrale legger of.


Aanvraag uittreksels uit kadastrale legger of kadastraal plan. Wenst u een uittreksel uit het kadaster ? Vul dan de aanvraag in die u hier kunt downloaden. Patrimoniumdocumentatie ”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts