maandag 18 december 2017

Volta gent

Volta gent

In de open keuken van restaurant Volta. Volta , Gent : Bekijk 3onpartijdige beoordelingen van Volta, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Gent : de mening van de Michelin Gids, de mening van internetters, de soort keuken, de openingstijden, de prijzen. Reviews Absolutely loved our evening here!


The staff are so lovely and.

Restaurant gevestigd in een voormalig omvormingsstation van Electrabel aan de Groene Vallei. Het bekende restaurant Volta , aan de Nieuwewandeling, slaat binnenkort een nieuwe weg in. Dat heeft zaakvoerder Peter Vyncke bekend . Volta is located in a former electric power station. No wonder there is such a spark between the clientele and the team working in the kitchen - visible from the. This time the restaurant Volta was chosen which is built in an old electricity building of sorts in Gent.


Gastronomisch tafelen, maar dan zonder de poespas die daar vaak mee gepaard gaat. In Gent kan dat zonder probleem.

Davy was niet alleen anderhalf jaar lang de sous chef . Dat restaurant Volta in Gent afgelopen zomer een nieuwe chef kreeg werd al veelvuldig geschreven. De jonge twintiger Davy De Pourcq is de . Onze recensent bezoekt elke week onafhankelijk een restaurant. Gent is doorgaans niet de stad waar men van de ene hype naar de andere springt. Maar met de komst van restaurant Volta hing er toch ineens . En ook het culinaire niveau is hoog.


Elke gang is mooi gepresenteer. Vijf keer al ging ik naar de Volta. De Volta heeft een nieuwe chef. De openingsuren van Volta. Gent met adres Nieuwewandeling 2b.


Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens zoals het . Met rundvlees van het Westvlaams rode ras weet ik dat het goed is. Er zit ook een electriciteitscabine in. Restaurant Volta Gent herbestemming van een omvormingsstation (beschermd monument) i.

Anthony Snoeck van restaurant Volta. Het Gentse restaurant Volta. We hebben veel geleerd de afgelopen jaren. Volta - Nacht van de Arbeid met live visuals van tBEDRIJF. Afgelopen maand is in Gent restaurant Volta geopend.


Volta gent

Chef in de keuken is Olly Ceulenaere, een van de flemish foodies naast Kobe . Algemene electriciteiswerken te Oost-Vlaanderen. Barinrichting Volta Gent. Search Naar wat bent u op zoek? Flemish Foodie Olly Ceulenaere vertrok er als chef om . See photos and tip from 2visitors to Volta.


Wine Bar and Cocktail Bar€€€€. Brugse Poort-Rooigem, Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts