dinsdag 19 december 2017

Codes belastingaangifte 2019

Codes belastingaangifte 2019

Vak IV – Wedden, lonen. Slechts handvol codes extra, maar schijn bedriegt. Gisteren werd de aangifte in de personenbelasting gepubliceerd op de . In de aangifte loonheffingen moet u bij de werknemersgegevens een aantal codes invullen.


De Vlaamse aangifte van de personenbelasting telt dit jaar 8codes , dat zijn er meer dan vorig jaar. Ze is er dus alleszins niet eenvoudiger . Vorig jaar werd de aangifte een stukje vereenvoudigd en daalde het aantal aangiftecodes. De Belfius- belastinggids maakt het u nog eenvoudiger. Voor de Vlaamse aangifte zijn er “slechts” codes bijgekomen en voor de Waalse en de Brusselse aangifte telkens “slechts” codes. Je moet geen codes ingeven waardoor het risico op fouten vermindert.


Om de toename van het aantal beperkt te kunnen houden, werden een pak oude codes samengevoegd. Ook dit jaar bevat uw belastingaangifte meer codes : nieuwe. Geef uw beroepsinkomen aan bij de juiste code.


Meer dan twintig nieuwe codes op belastingbrief Foto: Photo News. De belastingaangifte dikt dit jaar . Dat zijn er meer dan vorig jaar, toen er 8codes op de aangifte stonden. Hoe kan ik een nieuwe pincode of pukcode aanvragen voor mijn eID? Zoals elk jaar gidsen wij. Online heeft u tijd tot 11.


U vindt de nieuwe codes terug in vak X. Belastingaangifte wordt nóg complexer. ZES NIEUWE CODES ERBIJ: 8IN TOTAAL. Maar dan moet je het natuurlijk wel vermelden in jouw aangifte. De volgende functionaliteiten worden vrijgegeven: VPB-C belastingbiljet. De meeste belastingplichtigen vullen maar een 20tal codes in.


SICAV als GBF, zoek dus altijd met de juiste ISIN code je fonds op. Of met vragen over (verkeerde) belastingaanslagen , bezwaarprocedures en. BELASTINGEN - AANGIFTE. Pb- aangifte : nieuwe federale codes ! Voor de aanvraag tot teruggave zijn in de aangifte de codes.


Zonder deze code kunnen wij je niet . Wie vorig jaar zijn aangifte via Tax-on-web invulde, zal geen. Op het eerste gezicht lijkt er tegenover vorig jaar weinig veranderd aan de belastingbrief , tenminste niet op het vlak van het aantal codes. Opgelet: nieuwe aangiftecodes voor zelfstandigen-eenmanszaken!


Codes belastingaangifte 2019

Hiervan wordt afgetrokken: de gedane inhoudingen opgenomen op de codes 2(vak IV) en 4(vak XVII) en de supplementen die werden aangerekend aan. Je zal zelf alle bedragen achter de juiste codes in je aangifte moeten invullen. Gelukkig wordt je daarbij geholpen door de documenten waarop je je moet . Let op: de aangifte kan alleen verzorgd worden als je een machtigingscode meeneemt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts