maandag 17 juli 2017

Goos horeca nieuwegein

Trendy tafelblad wit 5cm dik Rond. Hoogglans wit Dia Dia Dia Dia Dia 1Dia 1Dia 1Dia 1Dia 140. Mix en Match tafelbladen en tafelpoten. Ons ruim assortiment tafelbladen kunt u combineren met onze tafelpoten om de juiste kwaliteit en kleur te verkrijgen.


Eenvoudig te shoppen Ruim assortiment Beste prijskwaliteitverhouding. Gaan wij voor hout, of een metaal tafel onderstel? Waar de een voor een eikentafel kiest , kiest de ander voor HPL bladen of melamine. Meterslange boomstamtafels voor een sfeervol diner in je restaurant, een ronde tafel voor je stamgasten of die ene te gekke eyecatcher . De tafelbladen kunnen ovaal, rond , vierkant en rechthoekig zijn. Deze kunnen aan een veelvoud vanl tafelpoten gemonteerd worden waardoor de horeca tafel.


Pas goed op voor het kopen van een rond tafelblad omdat de meeste ovale tafelbladen goedkoop en erg snel in het buitenland gemaakt worden. Dit blad is cm dik en geschikt voor buiten gebruik. Teakhouten terras tafelbladen hebben een mooi.


Omschrijving het tafelblad is gemaakt van rustiek eiken planken gelijmd van mm dik. Horeca tafelblad houtlook Talent 120xcm voorraad stuks stukprijs € 200 . Topalit Smartline rond tafelblad wit 80cm bestellen bij Horeca. De grootste online horeca groothandel met alle horeca artikelen in één webshop. De ronde eetkamertafel Jana uit acaciahout is in de hoogte verstelbaar! Werzalit Wenge tafelblad rond.


Vandaag bestel morgen in huis + gratis verzending!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts