vrijdag 21 juli 2017

Frietmobiel aan huis

Frietmobiel aan huis

Frietkraam huren voor uw evenement? Wij bakken met veel enthousiasme en plezier verse frietjes en snacks op uw evenement! Wij komen tot bij jou met onze mobiele frituur aan huis. Ieders budget hebben wij een gepaste formule.


Frietmobiel Antoine, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Ik kom naar u toe, ook aan huis ! Reeds jaar verhuren wij frituur- en hamburgerwagens voor uw feesten, evenementen,. Onze verse lekkere frieten . De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn. Frituur op uw feest komt ter plaatse met een frietmobiel en levert diverse traiteur hapjes en buffetten, barbecue, pastabekers,. Voor jou feest vind je in Maasmechelen bij Sylvain kusters ! Een frietkot aan huis ? Vraag vrijblijvend info.


Binnenkort een feestje? Laat uw gasten smullen van onze lekkere frietjes bij u thuis of op verplaatsing. Zowel voor kleine als voor grote feestjes. De lekkerste verse frietjes aan de beste prijs!


De Friet Otto - frietmobiel - Voorde - Ninove. Welkom op onze website. Wil je graag originele catering voor je feestje . Reviews ne dikke merci. Voor jouw feestje hebben we heerlijke goudgele frietjes en snacks. U kan de frietmobiel huren voor al uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels, recepties, opendeurdagen, . Klik hier voor meer info.


U wil niet lang wachten? Bestel dan uw frietjes! Nathalies Frietpaleis in Bocholt. De mobiele friteuse is dé frietmobiel voor al uw feesten en events! Huur de frietmobiel van frituur St.


Louis voor uw feest of evenement. Reserveer online, bel of mail ons. Bezoek ook onze frituur in St.


De zaak met frituren in Loppem en Lichtervelde heeft nu ook een heuse frietmobiel die bij u aan huis komt of naar de zaal trekt waar uw feestje . Groupon BelgiëVerified account. Voor al uw evenementen staat frietmobiel Pascal voor u klaar. En dat alles aan scherpe prijzen.


Frietmobiel aan huis

Hamburgerkraam aan huis. Wil jij ook op jouw feest een gezellige. Dan is de Premium formule van frituuraanhuishuren. Mobiel frietkraam aan huis huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts