vrijdag 14 juli 2017

De nieuwe dokken schipperskaai gent

Het noorden van Gent ondergaat een ware metamorfose. Gent in het volledige gebied rond de Oude Dokken ongeveer . De komende jaren ondergaan de Oude Dokken in Gent een complete. Eind juni heeft de Stad Gent verkavelingsvergunningen toegekend aan.


De nieuwe dokken schipperskaai gent

Ons team vertaalde destijds samen met de . Door een geïntegreerde . De Oude Dokken zijn momenteel dé plek in Gent waar aan een. Op de oude dokken in Gent wordt een nieuwe - innovatieve en duurzame. KortoGent krijgt er een bruisend stukje stad bij. Schipperskaai Development.


De Nieuwe Dokken , and offers views of the gates of Ghent. Het Gentse stadsontwikkelingsbedrijf sogent heeft de volgorde vastgelegd van de. Stad Gent het afgelopen jaar het nieuwe stadsvernieuwingsproject En Route lanceerden. De duurzaamheidsmeter van Stad Gent is gebruikt.


De nieuwe dokken schipperskaai gent

GENT Gent is een stad met een (klimaat)plan. DuCoop heeft een afspraak met de stad Gent om een warmtenet,. Koopvaardijlaan 14 gent. Het nieuwe stadsgebouw sluit aan op het woongroen van de. DE NIEUWE DOKKEN , GENT Architecten: Stéphane Beel.


Het Handelsdok is één van de oudste dokken van Gent. Wij zetten de wijk - er komen niet alleen vierhonderd woningen maar ook kantoren en handelszaken - op de . SO Gent , Agnieszka Zajac. Werfupdate: De Faar en nieuw stadsgebouw Melopee. Gentcement op pad - gewapend met.


De nieuwe dokken schipperskaai gent

Stadsgebouw Oude Dokken in Gent krijgt vorm. Erkende archeoloog: Bart Bartholomieux, . Aan de Nieuwe Dokken wordt volop gebouwd aan een nieuw. Stadsontwikkeling Sven Taeldeman, het Gentse. Het was een leerrijke rondleiding rond een nieuwbouwproject in Gent. Circulair denken en handelen kan ons een stevige stap op weg helpen naar een duurzame samenleving.


Het schip beschikt over twee, volledig afgezonderde . Penthouse view, nieuwe dokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts