donderdag 27 juli 2017

Ontbijt brasschaat

Enjoy ontbijt lunch tearoom. Vanaf 8uontbijt , s middags lunch. U kan bij ons niet alleen terecht voor een lekker ontbijt , een kleine lunch, . Kapelsesteenweg Brasschaat Tel.


Ontbijten in huiselijke sfeer met uitzicht op de prachtige tuin. Dagelijks kan u bij ons genieten van een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet.

U kan ons vinden tegenover de kerk van Brasschaat. Sinds kort kan u bij De Roode Leeuw ook genieten van een heerlijk ontbijt op zondag en maandag . KAASSPECIAALZAAK DELICATESSEN. Uw gezellige brasserie voor een ontbijtje, heerlijke lunch of een feest.


Ontdek de mogelijkheden. U houdt van lekker eten, rust en nostalgie? U vertoeft graag in een huiselijke sfeer? Dan bent u bij Brasserie Chopin aan het juiste adres.

Gastheer Marcel staat . Authentiek Hotel met Pub en gezellig Restaurant. Gelegen in het hart van de Antwerpse parkgemeente Brasschaat , op minuten van de haven. Shoppr - Online bestellen en reserveren bij Sams Brasschaat : Voor een ontbijt , vergadering, receptie of feestje verzorgen wij ook graag een broodjesbuffet. Bij patisserie Manus te Brasschaat proberen we steeds vernieuwen met eerste. Heerlijke broodjes en koffie vind U bij Take Broodjes Brasschaat.


Ontbijt brasschaat

Bij Broodjes Take kan u ook terecht voor een overheerlijk ontbijt. Verwen jezelf en ga eens uit ontbijten. Ervaar het vakantiegevoel dicht bij huis!


De Pepermolen: Heerlijk ontbijt ! Belgisch, Europees€€ - €€€. Om het onderhoud van onze lokalen en onze Chirowerking te financieren, willen we alle inwoners van Brasschaat verwennen met lekkere wafels. In onze broodjeszaak kunt u tot 11uterecht voor een lekker gezond ontbijt ! Graag verwenen wij u met onze Classic of Maxi formules.


Elke zondag bieden wij een luxe- ontbijt aan in buffetvorm voor €2per persoon. Dit buffet bestaat uit een uitgebreid aanbod van koude en warme gerechten. Foodblog voor huisgemaakte recepten en leuke hotspots.

Voor het ontbijt kan U bij ons kiezen uit een ruim aanbod aan pistolets. Welkom bij Tuincafé Ekeren. In ons gezellige tuincafé geniet u in een ongedwongen en relaxte sfeer van een heerlijk ontbijt , lunch of snack.


Bij ontvangst tips gekregen van de gastvrouw, en niet de typische toeristische trekjes maar echte hotspots in Brasschaat ! De kamer was zalig en ruim. Cultuurcentrum Brasschaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts