maandag 16 januari 2017

Tegemoetkoming chronisch zieken 2018

Bent u chronisch ziek of gehandicapt en heeft u een laag inkomen? Tegemoetkomingen en compensaties. Het uitbetalen van de algemene tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten (Wtcg). Let op: u bekijkt deze webpagina met een verouderde browser.


Wilt u veilig gebruikmaken van alle mogelijkheden op uwv. Ieder(in) Netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Chronisch zieken en gehandicapten tegemoetkoming. Ziekte, een handicap en ouderdom brengen extra kosten met zich mee. U kunt voor deze kosten mogelijk.


Heeft u een laag inkomen en hoge zorgkosten? Een extraatje voor mensen met een handicap of chronische ziekte. De tegemoetkoming meerkosten voor chronisch zieken en gehandicapten is een. De hoogte van de vergoeding is . Dan kunt u een tegemoetkoming krijgen voor deze kosten. Maakt u meerkosten als gevolg van chronische ziekte of een beperking?


Gemeente Bodegraven-Reeuwijk Voor chronisch zieken en gehandicapten in de gemeente. U hebt recht op deze tegemoetkoming voor een. Spring naar Wie heeft recht op de tegemoetkoming ? Een bewijs dat u chronisch ziek bent of gehandicapt. Vraag de tegemoetkoming voor chronisch zieken en gehandicapten aan met het. En heeft u een laag inkomen?


De regeling chronisch zieken en gehandicapten is een tegemoetkoming voor. Rijk de compensatieregelingen voor chronisch zieken en gehandicapten heeft afgeschaft. Wet tegemoetkoming chronisch zieken en . Daarom geeft de gemeente Maastricht deze inwoners een jaarlijkse tegemoetkoming. Afschaffing van de algemene tegemoet-koming voor chronisch zieken en gehandicapten, de compensatie voor het verplicht eigen risico, . Die wet had tot doel chronisch zieken en gehandicapten . Betreft: gevraagd advies Aanvraag tegemoetkoming chronisch zieken. Rijswijkse inwoners die door een beperking of chronische gezondheidsproblemen hoge zorgkosten hebben, kunnen de financiële tegemoetkoming in de . Voor deze kosten kunt u een financiële tegemoetkoming krijgen.


Maakt u extra kosten vanwege een chronische ziekte of een handicap en heeft u een laag inkomen? Officiële uitgave van de gemeente Midden-Drenthe. Regeling tegemoetkoming kosten voor chronisch zieken en gehandicapten . Als u chronisch ziek of gehandicapt bent komt u mogelijk in . Het zorgforfait is een jaarlijkse tegemoetkoming voor chronisch zieken die sterk afhankelijk zijn van anderen.


Wat is het bedrag en wat zijn de voorwaarden? Net als vorig jaar is er ook dit jaar een financiële tegemoetkoming voor inwoners van de gemeente Leusden die een chronische ziekte of beperking hebben en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts