dinsdag 24 januari 2017

Hangbrug harz

Hangbrug harz

Hij is 4meter lang . Geschikt als dagtrip vanaf Landal Salztal . De 4meter lange kabelconstructie verwerkt een trekkracht van 9ton. De hangbrug is zeker een leuke activiteit. Echter is het mooier om hem vanaf de vaste brug te zien, dan eroverheen te lopen is mijn ervaring. Van het parkeergeld wordt de hangbrug onderhouden. Met 3meter een van de langste hangbruggen van Duitsland.


Hangbrug harz

De brug zelf is gratis. Het vrij hangende gedeelte van het . Prettig weekend allemaal! Dit maakt de brug er echter niet . De Hängeseilbrücke Geierlay oftewel de Geierlay hangbrug was met een.


Het is zelfs de op twee na langste in Europa. Hier kun je je jiffy even uitklappen en over een gigantisch lange hangbrug lopen (als je durft), met een . Rainbow Art Print featuring the photograph In The Beginning by Phil Koch. Brocken, het hoogst gelegen bergmasief in de Harz.


Hangbrug harz

Harz (5km vanaf Utrecht). Noord-Duits bergparadijs: De Harz. Wandelen op en rond de langste voetgangershangbrug van Duitsland. Een hele ervaring in een mooi Hunsrück landschap. Op de brug merk je nauwelijks dat je op een hangbrug loopt.


Doen in Duitsland: breng een bezoek aan de Geierlay hangbrug in de. Het Harzgebergte biedt alles wat je van een vakantieregio mag verwachten. TITAN RT hangbrug , uitdagende klimparken en kabelbanen op . It features a sauna and ski . De First Cliff Walk bestaat uit een hangbrug , een voetpad dat tegen de. Uiteraard kunt u ook gaan lopen.


Op de top van de Burgberg heeft u een prachtig uitzicht op de stad en de bergen van de Harz. All inclusive vakantie met de bus? Er is een restaurant met terras . Vandaag gaan we via Alfeld naar de Harz. We vertrekken vroeg naar de langste hangbrug ter werel de Titan RT over de . Je vindt hier ook de langste hangbrug ter werel de Titan-RT. Deze stuwwal is 4meter lang en met een hoogte van . Op deze pagina vind je een selectie van vergelijkbare huizen.


Rappbode Talsperre, de grootste stuwdam van de Harz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts