woensdag 25 januari 2017

Eandis premies

Premies voor beschermde. De Vlaamse overheid geeft in samenwerking met netbeheerder Fluvius premies om energiebesparende investeringen aan te moedigen. Welke premies en subsidies kan je nog krijgen voor een zonneboiler? Op welke premies kan je nu rekenen als je energiebesparende werken uitvoert?


Ontdek hier hoe je jouw premies kunt aanvragen. Officiële site van het gemeentebestuur met ecologische tips, evenementen, activiteiten voor de jeug erkende sportverenigingen, de diensten van vzw. Hoogrendementsbeglazing isoleert ongeveer vijf keer beter dan enkel glas.


PREMIE VAN DE NETBEHEERDER INFRAX OF EANDIS. Er zijn enkele interessante premies te bekomen als je je gevel wil isoleren,. De aanvraag en uitkering . De zogenoemde RD-waarde geeft de . Je krijgt daarvan ook een . De gemeente Stabroek geeft premies voor de maatregelen die u neemt in.


Dan kunt u van uw netbeheerder daarvoor een premie krijgen. Ook jeugdhuizen kunnen van deze premies genieten. Zoveel energiezuinige keuzes, zoveel premies. Eandis automatisch de BENO-pass.


Deze premie kan aangevraagd worden wanneer een woning wordt afgebroken die. Personen met een sociaal profiel kunnen naast de andere premies ook recht . Aardgas en elektriciteit komen over een . Aanvrager Elke natuurlijke persoon . Tientallen premies kunnen je helpen om je woonkosten te verlagen. Renovatie voor woningen ouder. Als inwoner van de gemeente kunt u federale, Vlaamse of provinciale tegemoetkomingen aanvragen. De REG- premie is enkel geldig voor woningen gelegen in het.


Eandis premies

Voor alle premies in verband met bouwen, verbouwen en wonen verwijzen we je naar de link. Buitenmuurisolatie: euro per m2. De netbeheerders betalen deze premies uit het Vlaamse actieplan groene warmt e uit. De premie aanvragen met aanvraagformulier. Kies het formulier van het . Beiden bieden een aantal premies aan voor zonneboilers en warmtepompen.


De lijst van werken die in aanmerking komen . Ook een renovatiepremie is mogelijk. Financiële ondersteuning aan particulieren voor energiebesparende investeringen aan bestaande woningen . Beide netbeheerders hanteren dezelfde . Wie investeert in energiebesparende maatregelen, kan hiervoor een subsidie krijgen van de netbeheerder. Volgende werken komen in . De provincie Vlaams-Brabant kan bovenop de huishoudelijke REG- premies van de.


Eandis premies

Je dient een aanvraag in bij je netbeheerder ( EANDIS of INFRAX). Op deze pagina vindt u alle informatie over de verschillende premies die aangeboden. Info over aansluiting(en) aardgas en elektriciteit, distributienetbeheerders, Rationeel Energie Gebruik (REG) en premies voor particulieren en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts