maandag 22 juni 2015

Zeecontainer

Zeecontainer

Hoeveel TEU heb je mogen. Gebruik onze verhuisvolume calculator om dit uit te rekenen. Veilig en vertrouwd tijdelijk uw spullen opslaan in een (zee) container. Zo hebben we compacte containers die in niet meer dan mzijn. BTW Als je hebt berekend hoeveel mje gaat verhuizen kun je de berekening.


Zeecontainer

Along with the - foot container , another popular and practical container for an overseas move is the 20-foot shipping container. K-tainer is uw partner als het gaat om de verkoop en verhuur van zeecontainers voor het vervoer van allerlei goederen. De afkorting staat voor Twenty Foot Equivalent Unit. TEU is een container van 20. Een container van -voet lang geldt als TEU.


Standaard 10ft, 20ft en 40ft zeecontainers zijn hoog x breed. Het externe volume van 1 . De lengte en het maximale. Zo worden 40ft containers vaak gebruikt voor internationaal transport over zee en over de weg. Inhou m, 1m, 3m, 6m. Bruto gewicht: Kubiek inhoud (in m³):, m. De afmetingen van een zeecontainer zijn dan ook van belang, vooral wanneer de.


Container types and measurements. Hoewel het volume van 40ft twee keer is dan de 20ft, is de maximale. Koop alleen de hoeveelheid producten kopen die je nodig hebt en vergeet hoeveel ruimte er nodig is. Inhoud m, 3m³, 6m³, 7 m³.


Voor de gegevens van afwijkende containers verwijzen we u naar onze online. Tevens bieden wij 40ft containers aan met tweemaal de . De meest gebruikte container is een 20ft container met een ruimte van ongeveer m3. Ontbrekend: hoeveel ft.


Zeecontainer

Dit zijn ft containers die aan beide kopse kanten 2. De orginele ft ISO cornerbloc afstanden blijven behouden,. OVERZICHT MEEST VOORKOMENDE ZEEVRACHT CONTAINERS. Capaciteit : 3m.


Een standaard 40ft container heeft de volgende specificaties:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts