woensdag 24 juni 2015

Glascontainer maasmechelen

Glascontainer maasmechelen

Voor de maandelijkse huis-aan-huisinzameling van glas is voor iedere woning een glasbak voorzien. Dit garandeert voor de ophaler een veilige en betere . Glasafval wordt maandelijks gratis aan huis opgehaald. Het glas dient in een duurzame glasbak klaar gezet te worden voorzien van twee handgrepen, met. Wist u dat deksels van glazen potten niet in de glascontainer mogen? En waar u nu precies naartoe kan met uw glasafval?


Glascontainer maasmechelen

In een nieuw filmpje op TVL vertellen . In Genk zijn vijf verschillende ondergrondse glascontainers in gebruik genomen. Vooral om esthetische redenen en ook omdat er vraag naar . Maar wie afval naast een glascontainer achterlaat - ook al is het glas. MAASMECHELEN - Om de maandelijkse glasophaling efficiĆ«nter te maken en restafval als plastiek en karton te voorkomen, koopt de . De nieuwe, blinkende bollen moeten ook zorgen voor minder sluikstorten naast de glascontainer. Ontbrekend: maasmechelen Vrouw wil afval in glascontainers gooien (Dilsen-Stokkem) - De. De vrouw probeerde een grote plastic zak in de groene container te . Glazen flessen en bokalen, leeg en uitgespoel zonder doppen of deksels, kan u deponeren in een glascontainer of glasbol.


Maasmechelen op sluikstorten aan de glascontainers op Tugela. U kan er wit of gekleurd glas . Toon routebeschrijving. Krokusfestival ontdekte een prachtexemplaar in een glascontainer.


Dus hebben we container . Vluchtende verdachten crashen tegen boom en glascontainer. Snelle levering, scherpe. De Lobbert, ter hoogte van de Grauwzustersstraat. Gooi uw gespoeld glas in een glascontainer of breng het naar het recy- clagepark. Al te vaak wordt vastgesteld dat er aan de glas- en textielcontainers in de wijken andere afvalstoffen zoals porselein, legen dozen en zelfs . De aanschaf van een infrarode, mobiele camera moet in beide gemeenten het sluikstorten in straten en bij glascontainers inperken.


Neem met een scherpe bocht de weg links en fiets langs glascontainers weg. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en ledigen van glascontainers. Eurodecars Automobielhandel B. Mercedes-Benz Sprinter 2. CDI LH** Utilitaire ** GARANT . Chauffeur B+C glascontainers (1H016).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts