dinsdag 23 juni 2015

Brievenbusdoos a4 zwart

Brievenbusdoos en luxe magneetdoos A- Bruin en zwart mat. Combinatiepakket van brievenbusdoos en luxe geschenkdoos in Aformaat kopen? Onze brievenbusdoos ais beschikbaar in variant met bovenklep of zijklep. Diverse verzendverpakkingen √ Zeer groot assortiment √ Uit voorraad leverbaar √ Scherpe prijzen. Abrievenbusdoosjes zijn stevige verzenddoosjes die gewoon door de brievenbus passen.


Brievenbusdoos a4 zwart

Ze zijn gemaakt van stevig en toch licht golfkarton, waardoor ze een . Op deze pagina vindt u brievenbusdozen model 4in verschillende kleuren en maten. Bedrukking is ook mogeljik! Levertijd is maximaal werkdagen. Een brievenbusdoos is de ideale verpakking voor platte en lichte producten die te. All afmetingen brievenbusdozen vanaf euro per doos.


Afmeting brievenbusdoos met . Ons assortiment goedkope brievenbusdozen bevat de gestandaardiseerde en genormeerde brievenbusmaten A A Aen MAX. Bestel nu snel op Rotimshop. Voordelig brievenbusdozen online bestellen?


Postpakketdoos, Karton, 570x377x170mm, met autolock, zwart. Ik ben op zoek naar goedkope brievenbusdozen. Ik heb een bedrijf gevonden die witte Adozen aanbied voor ct. U heeft verschillende keuzes voor een brievenbusdoos die perfect bij u past. De brievenbusdoos is gemaakt van een 1. Deze brievenbusdozen met bovenklep zijn gemaakt van.


Doordat ze veel producten verzenden hebben ze veel baat aan A. Inktweb Handwikkelfolie 20my dik x 50cm x 300m zwart. BRIEVENBUSDOOS 250x350xmm ZWART. Makkelijk en veilig verpakken met een brievenbusdoos met klep.


Eenvoudig te sluiten zonder tape. Kijk snel in de webshop voor de mogelijkheden. We hebben brievenbusdozen in onder andere A Aen Aformaat. Het is dan ook mogelijk om op zwart papier te drukken of direct op bruin golfkarton.


Vind brievenbusdozen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De geleverde formaten passen allemaal door de brievenbus. Bespaar op portokosten.


Brievenbusdoos a4 zwart

Deze mooi ontworpen kartonnen brievenbusverpakking is de perfecte manier om platte en lichte producten te . Verzend je producten in een luxe Adoos geschikt voor de brievenbus. Paklijstenvelop, 225x165mm, A. Schrijfmap Rillstab Minervum Alederlook zwart Schrijfmap Rillstab . Speciaal voor de Kerst . Vele formaten leverbaar vanaf stuks uit voorraad voor de laagste prijs! Vandaag bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts