donderdag 25 juni 2015

Partytent 3x3 huren amsterdam

Bij ons kunt u voordelig een statafel huren voor maar € euro. Zowel voor particulieren als. Geluidsset tot 1personen. Topkwaliteit (party)tenten huur je bij Bos Verhuur in Barneveld.


Geschikt voor 45- personen.

Partytent 3x3 huren amsterdam

Partytent traditioneel 4x4. Een tent huren voor een bruiloft, bedrijfsfeest, concert, fuif of party? We zijn gespecialiseerd in het verhuren van professionele tenten vanaf 1personen. Heeft u een tent nodig voor een speciale gelegenheid? In de wet staat, dat er bij aanwezigheid van meer dan personen , een melding bij de gemeente . Kwaliteit Service en Advies op maat huren.


Compleet pakket voor personen : € 27- Tent, verlichting, stoelen, tafels en. Huur partytent (div. afmetingen), PVC, geschikt voor kleine tot middelgrote feestjes voor ca.

Dankzij het grote formaat is de partytent geschikt voor om en nabij de personen. De partytent heeft een mooi design en wordt geleverd met . Een tent voorzien van genoeg ruimte voor ongeveer personen is onze 4×partytent. In deze 4x6m tent passen ongeveer personen. Huur dan een vouwtent , deze bied extra schaduw in de zomer en laat regen of. Een feestent huren in regio Amsterdam?


Vanaf € ,(€4excl). Huur nu voordelig bij Jumping Almere, de entertainment specialist voor jong en oud. Wilt u écht een grote partytent creëren?


Tent 10xmeter, 50m , ± personen , ± minuten . Een partytent huren in regio van Naaldwijk? Voor € ,(€4excl). Mulders verhuur partytent partytenten huren , goedkoop, service en kwaliteit is.


Partytent 3x3 huren amsterdam

De tent word geleverd . Bij een tent van meter breed tellen we ongeveer tot personen per m², bij een vier meter brede tent is dit tot personen per m². Alles voor een feestje! Naast partytenten, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van heaters, statafels, tentvloeren , feestverlichting en andere.

Sfeervolle 10-hoekige feesttent! Is het tijd voor een feest van c. Een Feesttent huren bij VDB Verhuur, daar maken ze er altijd een feestje van. Het huren van een partytent is ideaal voor een evenement. Hoeveel personen passen er in een partytent?


De opblaasbare feesttenten worden geleverd met het correcte aantal blowers. Suikerspinmachine inclusief benodigdheden voor personen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts