donderdag 13 juni 2019

Scheidingswijzer alimentatie

Alimentatie is onderdeel van de onderhoudsverplichting. Lees meer over de regels rondom alimentatie en bereken de hoogte van de benodigde alimentatie. Wanneer moet ik alimentatie betalen? Hoeveel en hoe lang ontvang ik partneralimentatie. Hoe bereken ik kinderalimentatie.


Maak gebruik van de gratis rekenmodules om de kinderalimentatie , partneralimentatie of de indexering van de hoogte van de alimentatie te berekenen. Na echtscheiding ben je niet meer gebonden aan de wettelijke regels van het huwelijk. Met één uitzondering: de onderhoudsverplichting of alimentatieplicht. Online uw alimentatie aanvragen of berekenen? Dat kan via Echtscheidingswinkel.


Uw alimentatie berekening kunnen wij ook bij de rechter definitief maken. Volgens de wet kan een echtgenoot aanspraak maken op partneralimentatie als deze echtgenoot na de echtscheiding onvoldoende inkomsten heeft om in zijn . Advocaat Miedema in Heerenveen biedt duidelijkheid en rechtshulp op het gebied van alimentatie , boedelverdeling en ondernemingsrecht. Er bestaan twee vormen van alimentatie : partneralimentatie en kinderalimentatie.


Kinderalimentatie is altijd verplicht als jullie minderjarige kinderen hebben, . Maak een online berekening van de hoogte van de kinderalimentatie of de partneralimentatie. Ook kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel de wettelijke indexatie . Niets is zo beladen als het regelen van alimentatie. Je vindt hier alles wat je weten moet over alimentatie en wij geven gratis juridisch advies. Hoe zit het recht op alimentatie bij scheiden in het buitenland? En wat zijn de gevolgen als het buitenlands recht geen partneralimentatie kent?


Geldt de wettelijke onderhoudsplicht voor samenwoners? Wat als je partner geen alimentatie betaalt? Maar hoe werkt het nou en welke factoren zijn van invloed op de alimentatie ? U blijft wettelijk verplicht om financieel voor elkaar en voor uw kinderen te blijven zorgen. Denk aan zaken als belastingen, alimentatie , huisvesting, een ouderschapsplan, toeslagen en de scheidingsprocedure.


Via de scheidingswijzer van de . See what people are saying. Scheidingadvies More. Wat spreek je met elkaar af over de kosten van je minderjarige kind? Je kunt kinderalimentatie overeen komen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden.


Het onderwerp alimentatie is erg actueel, er zijn veel discussies gaande over de huidige regeling. Dit roept veel vragen op: hoe lang en wanneer heb je recht op . Wij wonen in een koophuis - wie trekt de rente af, wie de alimentatie ? Dit artikel legt uit hoe alimentatie werkt. Wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn met betrekking tot alimentatie ? Schakel dan onze echtscheidingsspecialist uit Bergen in.


Voor hulp rondom een scheiding en kinderen en een scheiding kunt u binnenlopen bij de vraagwijzer. Samen met een medewerker bekijkt u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts