woensdag 19 juni 2019

Audi fabriek

Audi fabriek

Uw auto bij de fabriek afhalen is een belevenis. U heeft bij uw Audi -dealer een nieuwe Audi besteld. Dan verheugt u zich vast op de aflevering ervan. Bewonder hier de laatste modellen, neem deel aan een rondleiding door de fabriek , bezoek de diverse restaurants, de Audi shop, het museum én sluit uw dag . Ontdek de wereld van Audi Brussels.


Wordt geïnspireerd door de spannende verhalen over onze medewerkers, fabriek , productieprocessen en modellen.

Na de vele transformatiewerken heeft Audi Brussels een ware metamorfose ondergaan Fabrieksuitje is blij om de hervatting van de bezoeken aan de fabriek. Audi Forum Ingolstadt en de aangrenzende fabriek worden gekozen uit 20 . Dit museum ligt op de audi site in Ingolstadt. Kijk je even uit het raam komt de ene na de andere nieuwe Audi de fabriek uit rijden.


In drie dagen tijd reis je per touringcar eerst naar Ingolstadt om daar een bezoek te brengen aan de Audi - fabriek alsook het museum. Rondje door de parkeergarage van de Audi fabriek in Ingolstadt. Om de uitstraling als topmerk te versterken en het merkgevoel te vergroten, heeft Audi naast de fabriek in het Zuid-Duitse Ingolstadt een multifunctioneel . Een deel van de productie in Duitse fabrieken van luxewagenbouwer Audi is vandaag stil komen te liggen door een staking bij een Hongaarse . De staking in de Hongaarse fabriek van Duitse luxewagenbouwer Audi , waar motoren gebouwd worden, heeft meer en meer gevolgen voor de .

Audi fabriek

Niet geheel toevallig allen op de route naar de Audi - fabriek. De Audi - fabriek in Vorst ziet zich genoodzaakt de productieprognoses voor de e- tron voor dit jaar te verlagen. De Duitse luxewagenbouwer Audi benadrukt dinsdag in een mededeling dat zijn Brusselse fabriek op schema zit met de bouw van de e-tron, . Aan de Audi - fabriek in Vorst is vanmorgen een dode gevallen bij een verkeersongeval. Een motorrijder kwam om het leven bij een aanrijding . Bezoek Audi Fabriek met FÖRCH Deutschland.


Een bestaande productielocatie wordt aangepast. Waar sporter Rvan de band rolt, wordt dadelijk ook de e-tron GT gebouwd. Echter, door financiële steun, herstartte de voormalige Audi - fabriek in . Koop en groothandel high-tech en audi footwell light van hoge kwaliteit op voorraad bij. Onze fabriek ondersteunt ook op maat gemaakte productie. De vereniging van alle ingenieurs in Vlaanderen en Brussel.


De nieuwe Audi QE-Tron voor de Audi Brussels- fabriek in Vorst. De staking van meer dan vierduizend werknemers in de fabriek van de Duitse wagenbouwer Audi in het Hongaarse Gyor heeft meer en meer . Duitse premiumfabrikanten als Audi , BMW, Porsche en Mercedes bieden een toffe optie aan om je nieuwe auto bij de fabriek in land van . In zijn fabrieken in het Duitse Ingolstadt is Audi begonnen met het testen van robotwagentjes die stellingkasten optillen en deze volautomatisch . Na het een en ander te hebben overlegd kwam de Audi naar onze. Dus met terugkoppeling naar de Audi fabriek waar alle gegevens van de . Geachte bezoeksters en bezoekers,.

Er zijn momenteel geen fabrieksrondleidingen wegens de activiteiten in het kader van de productiestart van de eerste . In de SEAT fabriek in Barcelona is de productie van de nieuwe Audi Agestart. De compacte Audi wordt exclusief in deze fabriek gefabriceerd. De Brusselse fabriek van het Duitse merk Audi mag een tweede elektrisch model bouwen. Het gaat om een vierdeurs coupé met de naam .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts