woensdag 26 juni 2019

Met de vespa door vlaanderen

Met de Vespa door Vlaanderen. Zin in een actieve daguitstap in eigen land? Zet je schrap én zet vooral ook je helm op, want we gaan op toer met een Vespa. De laatste jaren is de Vespa ook in België een enorme trend geworden.


Door de steile hellingen, verschillende bodems en bronnen is de plantenwereld er . Als een echte Flandrien de Koppenberg afrazen, rustig langs de Damsevaart tuffen, pittoreske dorpjes bezoeken.

Je vindt er tien leuke routes in terug om met de . Van het heuvellandschap in het . Door de centrale ligging in Machelen aan de Leie vormen ze een goede . Met een Vespa door de Zwalmstreek. Routes via het Ronde van Vlaanderenparcours , le Pays des Collines of langs de Watermolens van de Zwalmvallei. Misschien komt het door het bijzondere landschap dat vlakke velden afwisselt. Laat u verleiden door RefugeTrips in het hart van Vlaamse.


Per Vespa door Vlaanderen. Rondom de traag stromende Leie en de kolkende Schelde wedijveren bossen, heuvels en verstilde dorpen om .

Met de vespa door vlaanderen

Dit keer pakken we de scooter voor een tocht door het schitterende dal rond de Leie en de. Op Vespa door Vlaanderen. Fnac: MET DE VESPA DOOR VLAANDEREN , Auteur. Koop nieuw of tweedehands.


Vespa Ambiorixroute van 1km doorheen verschillende Haspengouwse. Ambiorix en je zoeft ook voorbij de kleinste gemeente van België , Herstappe. Wat is er hemelser dan al rijdend met een originele Vespa de mooiste streken.


De dagelijks uitgestippelde rondritten leiden je door het Italiaanse achterland. Vespa -Watch van start ging – duidelijk doorgebroken. Discover the most beautiful regions of Italy on an authentic Vespa. Je kan natuurlijk ook alles met de Vespa gaan verkennen, een vespa kan je o. Heb ik een rijbewijs nodig om met een bromfiets te rijden? Zin om wat sneller op je bestemming te geraken?


Met de vespa door vlaanderen

Vlaanderen cyclo, Kuurne-Brussel-Kuurne cyclo, Dwars door Vlaanderen. Ook per Vespa door Italië heen touren? Ontdek onze bijzondere Vespa Tours in Toscane, Puglia en Sardinië! Kom je ook Vespa Touren in Italië? Wij kunnen op elke locatie in België Uw event organiseren.


La Bella Vespa - Vespa en bootverhuur Vespa verhuur Vlaamse ardennen La Bella Vespa.

Met de vespa door vlaanderen

Korte verkenningstocht door de deelgemeenten van Assenede. Vespa Club Roeselare blaast kaarsjes uit en sluit aan bij nationale federatie. Reizen door Italië Laat een reactie achter.


We tippen in dit artikel de leukste Vespatours in heel Italië. Er zijn tours waarbij je met een gids op . Heuvelland wel eens wordt genoem door een Italiaanse bril. Wil je graag met je familie en vrienden een leuke, actieve dag beleven? Wil je de mooie Kempen verkennen op een unieke manier? Dan is een tocht met een . Mogelijk gemaakt door.


Vespadiscovery is de nummer in verhuur van vespa scooters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts