dinsdag 18 juni 2019

Fietsen huren aan de kust

Overzicht van fietsverhuur in regio De Kust in West-Vlaanderen. Het is ook mogelijk om bij De Kust Vakantiehuizen een fiets te huren. Geef bij ons aan wanneer u een fiets wilt huren en wij regelen dat deze voor u klaar staat. Even een dag lekker weg met een fiets van KustTweewielers. Heren- en Damesfietsen - Kinderfietsen - Kinderzitjes - Schoorl.


Fietsverhuur Bergen aan Zee en omgeving op de fiets verkennen? Bij fietsverhuurder BonBonBike huur je nieuwe fietsen vanaf € - per dag. De kinderen kunnen zich ook uitleven op het springkasteel,. U kunt bij ons op de dijk terecht voor de verhuur van fietsen voor groot en klein,.


Wij zijn dé specialist van de Middenkust voor het huren. Het Strandplein is uniek voor Oostende en de Kust omwille . Woche vermieten Zahle Tage! Ook verhuren wij gocarts en andere kustrijwielen voor de ganse familie aan zee.


Fietsen huren aan de kust

Check snel het fietsverhuur aanbod van Kust Tweewielers in Schoorl, bekijk de tarieven en reserveer direct online! Minerva Silver Wings Damesfiets. Wij verhuren fietsen en go-carts voor alle leeftijden! Onze verhuringen langs de kust. Huur een fiets en ontdek de omgeving van Egmond zoals Alkmaar, Heiloo en Bergen.


Huurfietsen vanaf Euro 1- per . Wijk aan Zee , op het strand en in het duin? Een actief familie-, vrienden- of bedrijfsuitje op de dikke banden fiets. Nederlandse kust , strekt ons werkgebied hier ver buiten. Met de fiets naar zee ? Je kunt ook aan de kust zelf fietsen huren.


Fietsen huren aan de kust

Wij hebben een ruim assortiment prachtige huurfietsen, ook e- bikes ! Wir bieten ein großes Assortiment von guten Mieträdern auch E- Bikes ! Huur nu je fiets extra voordelig in combinatie met een fietstour. Op de zeedijk kan men fietsen , gocart, segway en hoverboard of blance board rijden en huren bij rodeo . Fietsen en gocart verhuur in koksijde aan zee. De omgeving van Noordwijk aan Zee is het beste per fiets te ontdekken. Deze mag daarom ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie.


Bij Paal Hotel aan Zee willen we onze gasten graag verwennen. Veel fietsen langs de kust , in de bossen en lekker vlak. U kunt ook eenvoudig fietsen huren op diverse plaatsen op het eiland Noirmoutier en in Saint Jean de . Ooghduyne is ideale startlocatie voor een fietstocht langs de kust van Julianadorp. Start met koffie en appeltaart bij de Brasserie Sandz. Reserveer je e-bike van e-bike-to-go of klassieke Gazelle-damesfiets voordelig online.


Fietsen huren aan de kust

Je kan bij ons een gewone fiets, of zowel een elektrische fiets huren. Alle fietsen kunnen bij ons afgehaald worden . Geweldige aanbiedingen! Fietstassen en kinderfietszitjes zijn bij te huren , klik hieronder voor. Kasernestrjitte te Holwer straks aan de boulevard bij Holwerd aan Zee.


Alle info over het huren van fietsen en gokarts in Nieuwpoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts