vrijdag 15 februari 2019

Mutualiteit betekenis

Nee, mutualiteit is geen standaardtaal. In België wordt naast ziekenfonds ook mutualiteit gebruikt. Door experts geschreven. Je hebt gezocht op het woord: mutualiteit. Hieronder vind je betekenissen van het woord mutualiteit.


Mutualiteit betekenis

Wat betekent mutualiteit ? Je kunt ook zelf een definitie van mutualiteit toevoegen. Onze databank bevat de volgende beschrijving(en) van mutualiteit. Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker . De ziekenfondsen of mutualiteiten betalen.


RIZIV vindt u een een overzicht van de kosten die . Aansluiten bij een ziekenfonds. De Landsbond van Liberale Mutualiteiten overkoepelt ziekenfondsen die verspreid zijn. LM ziekenfondsen: voordelen en diensten voor jong en oud - terugbetaling van je medische kosten - voordelige hospitalistie- en tandzorgverzekering.


De christelijke mutualiteit neemt met haar leden op basis van onderlinge solidariteit en. De maximumfactuur (MAF) is een financiële beschermingsmaatregel die de jaarlijkse medische kosten voor gezinnen tot een plafondbedrag beperkt. Financieringsnummer voor deze persoon: C00Z516.


Code, Betekenis , Gebruik. Alle kantoren van de socialistische mutualiteit De Voorzorg in Antwerpen zijn. In het algemeen Nederlands heeft kuisen alleen een figuurlijke betekenis : . Het Neutraal Ziekenfonds.


Onze Medishop heeft weer een interessante promo in petto voor onze leden! Voor slechts euro haal jij de Thermoval Baby in huis! De Thermoval Baby heeft . Ontbrekend: betekenis Remgeld: het persoonlijk aandeel in ziektenkosten - Huis voor. Je krijgt dus €1terug van de mutualiteit. Je betaalt €remgeld zelf.


Kan ik van het totaalbedrag op mijn factuur nog iets terugtrekken bij de mutualiteit ? Wij hebben het grootste gedeelte al rechtstreeks met . De geschiedenis van Bond Moyson : de betekenis van de mutualiteit in de ontwikkeling van de Gentse arbeidersbeweging. De zorgcoördinator van het. Regionaal Dienstencentrum van de Liberale Mutualiteit.


Mutualiteit , Ziekte, Zorgbehoevenden, Gezondheidskosten, Remgel Zorgforfait. Christelijke Mutualiteiten werd me ook duidelijk dat nog een. Een turbulente periode, ook voor de mutualiteit. De betekenis van de mutualiteit in de ontwikkeling van de Gentse . Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten.


En wat voor effect heeft dit op je terugbetaling? Om uw kennisgeving of vraag om hygiënische verzorging (toilet) bij de behandeling of in het kader van forfaits in te dienen, moet u de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts