donderdag 21 februari 2019

Chocolade workshop

Chocolade en bonbons workshops om je vingers bij af te likken! Met een Chocoparty doe je werkelijk iedereen een plezier. Jezelf een keer helemaal onderdompelen in de wereld die chocolade heet? Dat kan bij een chocolade workshop van De Bonte Koe.


Wij vinden - net als jij - dat je nergens ter wereld lekkerdere chocolade vindt dan.

Chocolate Nation, kan je ook workshops organiseren en volgen. Onze chocolade workshops zijn een geweldig idee voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenavon familiedag, of gewoon zomaar. Van een chocolade workshop.


Chocola-Tuti te Kampenhout laat je kennismaken met de wondere wereld van chocolade. Bonbonspecials levert uitsluitend bonbons die handgemaakt worden maar u kunt zelf ook bonbons maken in ons chocolade atelier te Apeldoorn. Hmmm, wat ruikt het hier lekker”, zegt een vrouw die een kijkje komt nemen bij Dr.


Chocolade workshop

Voor het project Samen in Dordrecht gingen jongeren met en zonder een beperking een ochtend. Wij verzorgen in onze chocolaterie ook workshops !

Delftsblauwe tegeltjes met uw tekst op witte, pure of melkchocolade, of een molentje. Tegeltjes met leuke spreuken op witte, roze pure of melkchocolade. Op zoek naar een originele teambuilding, een. Plezante chocoladeworkshop in Antwerpen. In een uur durende workshop zal U leren hoe te werken met chocolade.


Zelf truffels, studentenhaver en een schaaltje uit. Voor boekingen of vragen mail naar . Ben je gek op chocolade en zou je wel eens willen weten hoe al dat lekkers gemaakt wordt, bezoek dan een workshop chocolade. Wilt u de chocoladeworkshop beginnen of afsluiten met een high tea? Dit is mogelijk bij Olala Chocola, eerst gaat u uw eigen bonbons maken en vervolgens.


Chocolade workshop

Bestel dan een cadeaubon voor een leuke en heerlijke chocolade workshop ! Onze workshops staan garant voor een leuke, unieke en leerzame beleving. Volg dan een 3uur durende workshop chocolade te Oostkamp (Brugge). Ga naar chocolade workshops.


In samenwerking met Het Chocoladehuys Volendam biedt Femily Events u deze leuke uur durende workshop aan! Deze workshop zal door het thuisfront . Ze maakten van hun eigen chocoladestuk echte kunstwerkjes.

Chocolade workshop

Wens je ook eens met een groep . Met mijn ervaring en een ruim aanbod is er voor ieder wat wils! Wij maken heerlijke rauwe chocolade zonder opsmuk maar met ontzettend veel. Naast de verkoop van de chocolade geven wij ook workshops in het maken . Workshop Paasnestje van chocolade. We maken een nestje van chocolade , caramelfudge kuikentjes en nog andere soorten bonbons.


Datudinsdag april . Jouw bedrijfsevent van A-Z gerealiseerd. Ben jij op zoek naar een origineel en lekker relatiegeschenk, een uniek handgemaakt chocoladestuk of een supergezellige workshop chocolade ? Een beton raster in naturel of antraciet wordt bewerkt met. Takken, bla bloembolletje, vogelvoer en orchideeĆ«n.


Tijdens deze workshop maakt u zelf een (hol) chocolade -ei dat u vervolgens gaat vullen met zelfgemaakte bonbons en chocolaatjes die u zelf . Al het zelf gemaakte lekkers wordt mee naar huis . Daarna steek je zelf de handen uit de mouwen en laat je je creativiteit los op chocolade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts