maandag 11 februari 2019

Maximale reiskostenvergoeding 2018

U geeft een onbelaste reiskostenvergoeding van maximaal € per. Wat is de maximale reiskostenvergoeding die ik van mijn. Reist u met eigen vervoer naar uw werk? Dan kan uw werkgever u maximaal € per kilometer vergoeden, zonder dat u hierover belasting betaalt. Bereken gemakkelijk uw maximale reiskosten en km vergoeding.


Zie welk bedrag de werkgever onbelast mag verstrekken aan medewerkers. Spring naar Maximale reisafstand - Er is geen regel over de maximale reisafstand die je vergoed kunt krijgen. De werkgever bepaalt zelf wat het . De onbelaste vaste reiskostenvergoeding is dan voor het hele jaar maximaal 85 . U kunt hieronder de hoogte van uw reiskostenvergoeding eenvoudig bepalen, op basis van de. Er geldt geen maximum voor de woon-werk afstand. Van de belastingdienst mag je maar een bepaald bedrag aan reiskostenvergoeding belastingvrij krijgen.


Dit is maximaal € per kilometer? Onbelaste reiskostenvergoeding voor werknemers. U kunt soms een extra belastingvrije reiskosten vergoeding krijgen. Dan komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming voor uw extra reiskosten.


Aanvullende reiskostenvergoeding. Reiskostenvergoeding ambulante werknemer. Uw werkgever is niet verplicht uw reiskosten te vergoeden, tenzij daar afspraken. De regeling biedt mogelijkheid om voor reiskosten met een vast en gelijkmatig. Bereken uw maximale reiskostenvergoeding en bekijk uw voordelen.


Maak hierbij gebruik van de handige rekentool! De maximale vergoeding is gebaseerd op een enkele reisafstand van kilometer. U mag de vaste reiskostenvergoeding doorbetalen tijdens maximaal 6 . Heeft u medewerkers in dienst die een vaste reiskostenvergoeding ontvangen? Welke regeling staat er over reiskosten in de horec.


Indien jouw medewerker met de auto gaat, mag je maximaal eurocent per kilometer onbelast . Officiële naam regeling ‎: ‎Regeling reiskostenv. Bij urendeclaraties heeft u verschillende mogelijkheden om de reiskosten te vergoeden. Dan mag u maximaal € per kilometer onbelast vergoeden. Het bedrag per kilometer is een maximum bedrag.


Als de werkgever zorgt voor. Als een werknemer een eigen vervoermiddel gebruikt voor zakelijke reizen, mag de werkgever een onbelaste vergoeding verstrekken van maximaal € per . Er bestaan veel vragen over de reiskostenvergoeding onder de werkkostenregeling. Gelukkig biedt de WKR ruime mogelijkheden.


Wij informeren u graag! Wel mag je baas maximaal eurocent per kilometer onbelast vergoeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts