woensdag 13 februari 2019

Hangar 27 edegem

Hangar 27 edegem

Taal Plus - Spelend Frans leren. Elke dag leveren wij tussen 10:30u. Gelieve uw bestellingen tijdig door te geven via de . OPGELET: Deze zaal is gelegen in een héél klein straatje of woonwijkje. Zend een bericht naar de zaal verantwoordelijke. Ondertussen wordt er hard gewerkt in onze feestzaal.


Start je zoektocht op Venyous en je doet beslist inspiratie op. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor à 400(!) personen, met . Spant heeft een zaal ter uwe beschikking voor de organisatie van al uw. U hebt steeds de mogelijkheid om de zaal af te huren met of zonder ons vast . Vergelijk leveranciers . Muur bezetten of plafoneren.


Het Elzenhof in Edegem is het perfecte antwoord wanneer u op zoek bent naar een gezellig eetadresje of een locatie waar u polyvalente zalen kunt huren. Over te nemen : taverne met feestzaal en kleine woonst. Hij is helemaal afgestemd op de hedendaagse behoeften en is zeer gerieflijk . Gloednieuwe feestzalen met ruime privéparking. De Players ontvangt zowel sportclubs en alle andere bezoekers van de sporthal.


Je kan bij ons terecht voor een gezellige babbel na het werken alsook een . Geef ons eindelijk een nieuwe feestzaal ”, zucht voorzitter Guy Ducheyne. Die hangar is allerminst ideaal. De meest complete online zalengids van België! Moovit helpt je de beste route naar Feestzaal Sint-Amadeus te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele.


Buiten de ateliers beschikt Kaleidoscoop over een grote zaal , een kleine zaal en een oefenatelier. Steeds welkom om alle modaliteiten te bespreken. Mortsel heeft nood aan een . Traiteur Guido Nuyts beschikt over een eigen feestzaal , maar verzorgt uiteraard ook tal van feesten op andere locaties. Zelfs buiten de provincie verzorgen wij . Antwerp Rugby Club - Edegem, website. Fenix Stadion Noord - Genk . De gemeente Edegem stelt de polyvalente zaal , Hangar 2 ter beschikking van het publiek.


De zaal is geschikt voor het organiseren van socio-culturele . Grote (dans) zaal in Deurne. Deze zaal heeft ook stockage mogelijkheden en er zijn kleedruimtes toiletten en een. U draait naar rechts en. Aan de achterzijde van de kerk vind U de feestzaal.


Zaal Drakenhof, Deurne. Voor nuttige informatie over . Mooie zaal , bar aanwezig, gratis parking. Aan de overkant van de speelplaats bevindt zich de zaal. MoerkerkeStiltehoeve BZN, Stiltehoeve BZN.


Hangar 27 edegem

KortrijkPrivé concert, Privé concert. BalegemTheater Leen Persijn . Routes vanaf niveau 3a tot 8? Naast ons gezellige restaurant, hebben wij een leuke feestzaal ter beschikking voor elk event, zakelijk of privé. Neem snel een kijkje op onze pagina voor meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts